The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Λίβερπουλ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

LIVERPOOL, ENGLAND - Sunday, October 27, 2019: Liverpool's Mohamed Salah (R) celebrates scoring the second goal, from a penalty kick, with team-mate captain Jordan Henderson during the FA Premier League match between Liverpool FC and Tottenham Hotspur FC at Anfield. (Pic by David Rawcliffe/Propaganda)

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Tottenham Hotspur Stadium

Στην Αγγλία θα παρέχουν ωραίο πρόγραμμα ποδοσφαίρου το Σάββατο. Αλλά ξεχωρίσανε, για την καλύτερη βραδινή ώρα, έχουν βάλει τη συνάντηση μεταξύ των μεγιστάνων ποδοσφαίρου, Τότεναμ και Λίβερπουλ. Θα μπορέσει ο Ζοζέ Μουρίνιο να διακόψει τη σειρά win-win του Γιούργκεν Κλοπ και των παιδιών του; Ή μήπως εκείνοι στο Λονδίνο θα κάνουν ένα ακόμα βήμα προς τον πολυαναμενόμενο τίτλο; Παρουσιάζοντας την πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα στις 11 Ιανουαρίου 2020.

Η Τότεναμ φαίνεται αδύναμη στα μέσα του χειμώνα

Τα «Σπερς» από τα τέλη Δεκεμβρίου δε φαίνονται και πάλι πειστικά. Στους τελευταίους 4 γύρους της Premier League η ομάδα του Λονδίνου πήρε μόλις 4 βαθμούς: νίκησε την Μπράιτον εντός έδρας και περιορίστηκε στην ισοπαλία στο γήπεδο του κύριου αουτσάιντερ Νόριτς και μόνο στο 83ο λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει χάρη στην παραδοσιακά σίγουρη εφαρμογή του πέναλτι από τον Χάρι Κέιν. Η Τότεναμ έχασε όχι μόνο από την Τσέλσι, έχοντας χάσει τις πιθανότητες να φτάσει τον ανταγωνιστή στον αγώνα για το top-4, αλλά και από μια άλλη ομάδα που κινδυνεύει από υποβιβασμό – τη Σαουθάμπτον. Επιπλέον, δεν κατάφερε να νικήσει την ντέρμπι στο κύπελλο. Μεταξύ άλλων προβλημάτων τα «σπερς» έχουν πολλούς τραταρισμένους, εξαιτίας του τραυματισμού των μυών βγήκε όφ ο Χάρι Κέιν. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Μουρίνιο είναι νευριασμένος.

Η Λίβερπουλ χαρακτηρίζεται ως ομάδα που «αναποδογύρισε» το σύγχρονο αγγλικό ποδόσφαιρο

Οι «κόκκινοι» έκαναν ό, τι φαινόταν απίστευτο – κατάφεραν να επιτύχουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα από τη Μάντσεστερ Σίτι  υπό τον Γκουαρδιόλα. Είναι ενδιαφέρον ότι συγχρόνως ο Κλοπ δεν ξόδεψε χρήματα στους ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι, έχοντας πείσει ότι είχε μια αρκετά ισχυρή και ανταγωνιστική σύνθεση, και είχε δίκιο. Οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ έκαναν λάθος στο Champions League, με σύνθεση από νεολαία αποκλείστηκαν από το Λιγκ Καπ, αλλά παρουσιάζουν μοναδικά στατιστικά στοιχεία στην Premier League, παρά όλα τα προβλήματα προσωπικού, ειδικά με τους αμυντικούς. Εδώ και ένα χρόνο η Λίβερπουλ δεν χάνει στην Premier League, και τώρα έχει σημαντική διαφορά μπροστά από τους διώκτες. Αλλά, κρίνοντας από τη νίκη στο ντέρμπι του Κυπέλλου με την Έβερτον, δεν σκοπεύουν να χαλαρώσουν στο Άνφιλντ. Βέβαια, ταυτόχρονα, τραυματίστηκε ο δυνατός Milner, που έχει καλή αντοχή.

Προηγούμενοι αγώνες

Το 2019 η Λίβερπουλ κέρδισε 3 από 3 αγώνες εναντίον της Τότεναμ, σκοράροντας πάντα από 2 γκολ. Συμπεριλαμβανομένου του τελικού του Champions League.

Πρόβλεψη

Ο Ζοζέ Μουρίνιο με αυτή την ομάδα προς το παρόν χάνει συνέχεια όλους τους «μεγάλους» αγώνες. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι «σπερς» χωρίς τους Κέιν και Λιορίς θα μπορέσουν να σταματήσουν την «κόκκινη μηχανή» «Κλοπo» ακόμα και εντός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λίβερπουλ με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *