The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Λέστερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Тоттенхэм-Лестер-17.09

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022, 7:30 μ.μ.

Tottenham Hotspur Stadium

Το πρόγραμμα της όγδοης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ θα συνεχιστεί στο Λονδίνο, όπου η Λέστερ θα επισκεφτεί την τοπική Τότεναμ.

Τότεναμ

Τρίτη θέση, 14 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 12:5 – το ξεκίνημα του πρωταθλήματος για την Τότεναμ αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από άξιο. Στο ορατό παρελθόν, οι Σπερς ήταν πιο δυνατοί από τη Γουλβς (1:0), τη Νότιγχαμ (2:0) και τη Φούλαμ (2:1), καθώς σημείωσαν ισοπαλία 2:2 με την Τσέλσι και 1:1 με τη Γουέστ Χαμ.

Λέστερ

Για πολλά χρόνια, η Λέστερ ήταν ένας δυνατός σύλλογος μεσαίου επιπέδου στην Πρέμιερ Λιγκ με φιλοδοξίες για Champions League, αλλά τώρα βρίσκεται σε βαθιά κρίση. Μετά από ήττες από την Άρσεναλ (2:4), Σαουθάμπτον (1:2), Τσέλσι (1:2), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0:1) και Μπράιτον (2:5), οι παίκτες του Ρότζερς έπεσαν στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με έναν βαθμό στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 8:16.

Πρόβλεψη

Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της κατηγορίας της και την αδυναμία της Λέστερ να αντισταθεί στους γίγαντες. Από την άλλη, θα ήταν αφελές να περιμένουμε από τους άνδρες του Κόντε να συντρίψουν τις «αλεπούδες», δεδομένου του φορτωμένου προγράμματός τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Τότεναμ με 1-2 γκολ με απόδοση 2,12.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *