The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Λέστερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Тоттенхэм-Лестер-20.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020, 4:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λονδίνο. Στάδιο Tottenham Hotspur

Στον δέκατο τέταρτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα αγωνιστούν πραγματικοί διεκδικητές για την κορυφή-4 Τότεναμ και Λέστερ.

Τότεναμ

Πριν από τα προηγούμενα μεσοβδόμαδα η Τότεναμ ενάλλασσε  τους εντός έδρας νίκες έναντι της Μάντσεστερ Σίτι (2:0) και της Άρσεναλ (2:0), καθώς και εκτός έδρας ισοπαλίες με την Τσέλσι (0:0) και την Κρίσταλ Πάλας (1:1). Όμως, την παραμονή οι Σπερς ήταν πιο αδύναμοι από την Λίβερπουλ (1:2), και γι’ αυτό παρέμειναν στη δεύτερη θέση με 25 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 25:12

Λέστερ

Τέταρτη θέση, 24 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 24:17 είναι η τρέχουσα απόδοση της Λέστερ, η οποία εξακολουθεί να έχει μηδέν στη στήλη «ισοπαλίες». Τον περασμένο μήνα οι «αλεπούδες» γιόρτασαν τις νίκες επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2:1) και της Μπράιτον (3:0), καθώς έχασαν άδοξα 0:3 από τη Λίβερπουλ, 1:2 από τη Φούλαμ και 0:2 από την Έβερτον.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, η Τότεναμ, η οποία είναι πιο σταθερή από αγωνιστική και συναισθηματική άποψη, έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας στην επερχόμενη αναμέτρηση. Ταυτόχρονα, περιμένω από τους γηπεδούχους το συνηθισμένο ρεαλιστικό ποδόσφαιρο με χαμηλές επιδόσεις. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Τότεναμ δε θα χάσει και το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,9.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *