The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Γουότφορντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Tottenham-Watford-30.04

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Στάδιο Γουέμπλεϊ

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018, 10:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Στον αγώνα Τότεναμ – Γουότφορντ στις 30 Απριλίου 2018 οι “σπερς” πρέπει να κερδίσουν για να αυξήσουν τη διαφορά από την Τσέλσι και να εδραιωθούν στην τέταρτη θέση. Το εναρκτήριο σφύριγμα στο Στάδιο Γουέμπλεϊ θα ακουστεί στις 10:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας.

Τότεναμ

Ο σύλλογος του Λονδίνου την περασμένη εβδομάδα έχασε την τελευταία ευκαιρία να κατακτήσει το τρόπαιο αυτή τη σεζόν. Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο έχασε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αποκλείστηκε στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας. Το παιχνίδι με την Γιουνάιτεντ δεν ήταν η πρώτη αποτυχία των “σπερς” το τελευταίο καιρό, στον προηγούμενο γύρο η ομάδα έπαιξε ισοπαλία με την Μπράιτον. Το ταξίδι στην Μπράιτον έγινε πολύ δύσκολο για τους φιλοξενούμενους, παρά το γεγονός ότι η ομάδα θεωρήθηκε ξεκάθαρο φαβορί. Το πρώτο ημίχρονο εναντίον Μπράιτον ήταν επί ίσοις όροις, και οι δύο αντίπαλοι είχαν καλές στιγμές, αλλά δεν μπορούσαν με τίποτα να σκοράρουν. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον από το πρώτο, ήδη στο τρίτο λεπτό μετά την επανέναρξη του παιχνιδιού ο Χάρι Κέιν άνοιξε το σκορ στον αγώνα. Η χαρά των Λονδρέζων δεν κράτησε πολύ, ή μάλλον – δύο λεπτά, όταν ο Pascal Gross μπόρεσε να ισοφαρίσει από το πέναλτι. Μετά το σκοραρισμένο γκολ οι γηπεδούχοι άρχισαν να παίζουν από την άμυνα και έδωσαν εντελώς την μπάλα στη Τότεναμ, η οποία όμως ποτέ δεν κατάφερε να επωφεληθεί απ’ αυτό. Η ισοπαλία 1:1 επέτρεψε στην Τσέλσι να πλησιάσει στην τέταρτη θέση, πράγμα που σημαίνει ότι οι “σπερς” πρέπει να κερδίσουν στον αγώνα Τότεναμ – Γουότφορντ για να αυξήσουν τη διαφορά από τους “μπλε”.

Γουότφορντ

Οι “σφίγγες” φαίνεται ότι έχουν ήδη τελειώσει τη σεζόν για τον εαυτό τους, η ομάδα δεν απειλείται σχεδόν από τίποτα και η διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού είναι επτά μονάδες. Ωστόσο, για τους παίκτες δεν είναι τώρα η ώρα να χαλαρώσουν, η ομάδα έχει νε κερδίσει από τις αρχές Μαρτίου και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κατάφερε να διανείμει πολλές μονάδες στους αντιπάλους της. Στον τελευταίο αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας οι παίκτες και των δύο ομάδων δεν μπόρεσαν να ανοίξουν σκορ στον αγώνα, παίζοντας τα 90 λεπτά χωρίς γκολ. Οι παίκτες της Γουότφορντ γενικά σπάνια σκοράρουν, την τελευταία φορά που η ομάδα του Javier Gracia σκόραρε πάνω από δύο φορές ήταν τον Φεβρουάριο, όταν έβαλαν τέσσερα γκολ στην εστία της Τσέλσι. Η Γουότφορντ πρέπει να επαναλάβει αυτή την παράδοση κατά των ομάδων του Λονδίνου, και ο αγώνας Τότεναμ –Γουότφορντ είναι ένας εξαιρετικός λόγος για αυτό.

 

Αποδόσεις στον αγώνα Τότεναμ – Γουότφορντ στις 30 Απριλίου 2018

Οι bookmakers δεν έχουν αμφιβολία για τον καθορισμό του νικητή της επικείμενης συνάντησης. Αποδόσεις στον αγώνα Τότεναμ – Γουότφορντ:

Η νίκη της Τότεναμ – 1,16

Ισοπαλία – 8.30

Νίκη της Γουότφορντ – 17.5

Τότεναμ – Γουότφορντ: πρόβλεψη αγώνα

Φυσικά, οι φιλοξενούμενοι χωρίς καμία αμφιβολία είναι το ξεκάθαρο φαβορί του επερχόμενου παιχνιδιού, επίσης πρέπει να αποκατασταθούν μπροστά από τους οπαδούς τους για τους τελευταίους αγώνες. Πρόβλεψη για τον αγώνα Τότεναμ – Γουότφορντ: Η Τότεναμ θα σκοράρει και στα δύο ημίχρονα με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *