The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Γουόλβερχαμπτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Tottenham_29.12

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάδιο Γουέμπλεϊ, Λονδίνο

Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες του 20ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα είναι ο αγώνας μεταξύ Τότεναμ Χότσπερ και Γουόλβερχαμπτον. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό δείχνουν απλώς εκπληκτικά αποτελέσματα. Ωστόσο, η ομάδα του Εσπίριτο Σάντο αξίζει επίσης κολακευτικά λόγια, οι «λύκοι» είναι καλοί σε αγώνες εναντίον των γιγάντων, γι’ αυτό οι «σπερς» να μην περιμένουν μια εύκολη νίκη το Σαββάτο.

Πέντε νίκες

Η Τότεναμ Χότσπερ, μετά  από πέντε διαδοχικές νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, ανέβηκε στη δεύτερη θέση στην κατάταξη του αγγλικού πρωταθλήματος. Στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 45 βαθμοί, είναι 6 βαθμούς λιγότερο από τον ηγέτη Λίβερπουλ, αλλά μην ξεχνάτε ότι οι «κόκκινοι» τις πρώτες ημέρες του 2019 θα παίξουν στο «Etihad» εναντίον Μάντσεστερ Σίτι και σίγουρα σε εκείνο το παιχνίδι θα χάσουν βαθμούς. Δηλαδή σε περίπτωση διατήρησης της δυναμικής της βαθμολόγησης, η ομάδα του Ποκετίνιο έχει την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα πιο κοντά στους παίκτες της Λίβερπουλ.

Οι «Λύκοι»

Η Γουόλβερχαμπτον στην τρέχουσα σεζόν εκπλήσσει, όχι μόνο με την κατάταξή της, αλλά και με την ικανότητα να παίζει με τις «μεγάλες» αγγλικές ομάδες. Όχι πολύ καιρό πριν οι «λύκοι» νίκησαν την Τσέλσι, και έπειτα, αν και έχασαν από τη Λίβερπουλ, έδωσαν στην ομάδα του Κλοπ πραγματική μάχη. Στην κατάταξη του αγγλικού πρωταθλήματος οι «μαύρο-πορτοκαλί» βρίσκονται στη 10η θέση με 26 βαθμούς στο ενεργητικό.

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ είναι σε εξαιρετική αθλητική φόρμα, ωστόσο, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι οι «σπερς» μπορούν να σκοράρουν 5-6 γκολ σε κάθε αγώνα, ειδικά όταν έχουν αρκετούς τραυματισμένους. Επιπλέον, οι «λύκοι» έχουν καλή άμυνα, οι φιλοξενούμενοι παίζουν καλά με τις κορυφαίες ομάδες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Τότεναμ + το σύνολο είναι κάτω από 4,5 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *