The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Γουέστ Χαμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

009-Tottenham-WestHamUnited-27.04

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Tottenham Hotspur Stadium, Λονδίνο

Σάββατο, 27 Απριλίου 2019, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το απόγευμα του Σαββάτου, 27 Απριλίου, ένας από τους αγώνες του 36ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα διεξαχθεί στο Λονδίνο, όπου θα συναντηθούν τοπικές ομάδες Τότεναμ και Γουέστ Χαμ. Αυτές είναι καλές ομάδες, αλλά οι γηπεδούχοι είναι πιο ισχυροί. Ωστόσο σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Τότεναμ εναντίον Γουέστ Χαμ.

Η δύσκολη περίοδος των «σπερς»

Αυτή τη στιγμή η Τότεναμ είναι η τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος της Αγγλίας, η ομάδα έχει λίγο απομακρυνθεί από τους διώκτες της. Τώρα η διαφορά μεταξύ των Λονδρέζων είναι 3 βαθμοί, που θα πρέπει λίγο να «ηρεμήσει» τους παίκτες. Και πραγματικά πρέπει να ηρεμήσουν, επειδή τα «σπερς» τώρα έχουν έτσι κι έτσι εμφάνιση. Και είναι κατανοητό αφού την περασμένη εβδομάδα οι παίκτες του Μαουρίσιο Ποκετίνο έχασαν δύο φορές από τη Σίτι (4:3, 1:0) και αυτή την εβδομάδα με δυσκολία νίκησαν την Μπράιτον (1:0). Ωστόσο, μπροστά στους οπαδούς τους (στο νέο στάδιο), οι Λονδρέζοι δείχνουν σίγουρο παιχνίδι, έχοντας κερδίσει τέσσερις νίκες στη σειρά.

Και πάλι «μαύρη περίοδος»

Ταυτόχρονα η Γουέστ Χαμ εγκαταστάθηκε σκληρά στη μέση της κατάταξης και εδώ και καιρό δεν διεκδικεί τίποτα. Δηλαδή, η ενδεκάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν μπορεί με τίποτα να περάσει στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα για την επόμενη σεζόν, αλλά δεν πρόκειται να αποκλειστεί από την Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας φέτος. Οι φιλοδοξίες της ομάδας ήταν πολύ υψηλότερες, καθώς και η σύνθεση ήταν cool. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της σεζόν, τα «σφυριά» ήταν πολύ άτυχα, τόσο στο παιχνίδι όσο και με τους τραυματισμούς των κορυφαίων παικτών. Τώρα οι Λονδρέζοι δεν λάμπουν ξανά: τρεις ήττες και μία εντός έδρας ισοπαλία με τη Λέστερ (2:2). Εκτός έδρας η ομάδα έχασε 8 φορές και μία φορά έπαιξε ισοπαλία με την Κρίσταλ Πάλας (1:1) στους τελευταίους 9 αγώνες.

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ φαίνεται «βαριά», επειδή η ομάδα είχε μια δύσκολη περίοδο. Ωστόσο, τώρα τα πράγματα πρέπει να ανεβαίνουν σιγά-σιγά, ειδικά αφού ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα τους. Ενώ η Γουέστ Χαμ είναι και πάλι «στο λάκκο», καθώς και εκτός έδρας η ομάδα αποτυγχάνει. Οπότε σε αυτό τον αγώνα το αποτέλεσμα είναι προφανές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Τότεναμ με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *