The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

Tottenham-Juventus-07.03

Τσάμπιονς Λιγκ

Στάδιο Γουέμπλεϊ, Λονδίνο

Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την ερχόμενη Τετάρτη στο δεύτερο παιχνίδι των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ η αγγλική Τότεναμ στην έδρα της θα φιλοξενεί την ιταλική Γιουβέντους. Ο πρώτος αγώνας της αναμέτρησης, η οποία έλαβε χώρα στο γήπεδο της Γιούβε, έληξε με ισοπαλία 2:2, τώρα το ξεκάθαρο φαβορί είναι Βρετανοί, βρισκόμενοι σε εξαιρετική κατάσταση.

Τέλεια φόρμα

Μετά τον αγώνα με τη Γιουβέντους η Τότεναμ πραγματοποίησε τέσσερις συναντήσεις, έπαιξε ισοπαλία στον αγώνα του κυπέλλου με την Rochdale και κέρδισε τρεις φορές. Οι νίκες καταγράφηκαν στα παιχνίδια με την Κρίσταλ Πάλας, Rochdale, Χάντερσφίλντ Τάουν. Στην βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ τα “σπερς” μετά από 29 γύρους είναι στην τέταρτη θέση, έχουν 58 βαθμούς στο ενεργητικό τους. Είναι σημαντικό να προσέξουμε το γεγονός ότι η Τότεναμ στο Στάδιο Γουέμπλεϊ παίζει πάντοτε επιθετικά, σκοράρει πολλούς στόχους.

Χρειάζεται μια νίκη

Αλλά και η Γιουβέντους ήρθε στην αναμέτρηση με τους Βρετανούς σε καλή κατάσταση, μετά από ισοπαλία με την Τότεναμ η Γιουβέντους Τορίνο κέρδισε τρεις φορές, με το ίδιο σκορ 1:0. Στον αγώνα του κυπέλλου έπεσε η Αταλάντα, στο πρωτάθλημα της Ιταλίας οι “ζέβρες” ήταν ισχυρότερες από τη Τορίνο και τη Λάτσιο. Στο πρωτάθλημα της Ιταλίας η Γιουβέντους είναι στη δεύτερη θέση, χάνει από την κορυφαία Νάπολι μία μονάδα, αλλά ταυτόχρονα έχει ένα παιχνίδι στο χέρι. Στο Τσάμπιονς Λιγκ της τρέχουσας σεζόν η Γιουβέντους έπαιξε τρία εκτός έδρας παιχνίδια, στα οποία έχασε από την Μπαρτσελόνα, έπαιξε ισοπαλία με τη Σπόρτινγκ, κέρδισε τον Ολυμπιακό.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους έχει εξαιρετική γραμμή άμυνας, αλλά η Τότεναμ στον πρώτο αγώνα της αναμέτρησης έδειξε ότι ξέρει να ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο. Στο επόμενο παιχνίδι το ποντάρισμα στους γηπεδούχους έχει καλές πιθανότητες να περάσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Τότεναμ πάνω από  1,0 με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *