The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Tottenham-Inter-28.11

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 5 ημέρα αγωνιστικής από 6

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018, 10:00μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γουέμπλεϊ, Λονδίνο

Ένας από τους κεντρικούς αγώνες της πέμπτης ημέρας αγωνιστικής στο Τσάμπιονς Λιγκ θα διεξαχθεί στο Λονδίνο, στο Γουέμπλεϊ, όπου η Τότεναμ θα αγωνιστεί με την Ίντερ Μιλάνου. Σε αυτόν τον αγώνα η γηπεδούχος ομάδα θα είναι ικανοποιημένη μόνο με τη νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα είναι ευχαριστημένοι και με την ισοπαλία, η οποία πρακτικά εγγυάται στους Μιλανέζιους τη συμμετοχή στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εξαιρετική φόρμα

Η Τότεναμ είναι σε εξαιρετική αθλητική φόρμα, οι Λονδρέζοι στις πέντε τελευταίες συναντήσεις μόνο κέρδιζαν, καταγράφηκαν νίκες πάνω σε: Γουέστ Χαμ, Γουλβερχάμπτον, Αϊντχόφεν, Κρίσταλ Πάλας και Τσέλσι. Μετά από το διάλλειμα για τα παιχνίδια των εθνικών οι «σπερς» νίκησαν με βεβαιότητα τον άμεσο αντίπαλό τους, την Τσέλσι, με σκορ 3:1, η ομάδα του Ποκετίνιο σχεδιάζει να κάνει το ίδιο στο παιχνίδι εναντίον της ομάδας του Μιλάνου. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στον πρώτο γύρο η Τότεναμ έχασε από την Ίντερ με 1:2, αλλά σχεδόν κατά τη διάρκεια όλης της συνάντησης τα «σπερς» είχαν πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου τους.

Τρίτη στην Ιταλία

Αλλά και η Ίντερ δεν πρέπει να υποτιμηθεί, η ομάδα του Σπαλέτι στον τελευταίο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ κατάφερε να μην χάσει από την Μπαρτσελόνα , αν και οι Καταλανοί ήταν οι πρώτοι που άνοιξαν το σκορ σε εκείνο τον αγώνα. Πριν από τη διεθνή παύση τα «φίδια» έχασαν από την Αταλάντα 1:4, αλλά μετά από το σύντομο διάλειμμα, νίκησαν με αυτοπεποίθηση τη Φροζινόνε 3:0. Στην κατάταξη του ομίλου Β του Τσάμπιονς Λιγκ η Ίντερ βρίσκεται στη 2η θέση με 7 βαθμούς μετά από 4 γύρους και τρεις βαθμούς χάντικαπ πριν από την Τότεναμ.

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ θα προσπαθήσει να ξεκινήσει δυναμικά τον επερχόμενο αγώνα, σκοράροντας έναν γρήγορο στόχο που θα βοηθήσει τους Λονδρέζους, τόσο ψυχαναγκαστικά όσο και σε τουρνουά, επειδή οι «σπορ» δεν είναι μόνο κατώτεροι από την Ίντερ σε βαθμούς, αλλά και από σε διαφορά τερμάτων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Τότεναμ θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *