The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Έβερτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Tottenham-Everton-13.01

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Γουέμπλεϊ, Λονδίνο

Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο 23ο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ η Τότεναμ θα φιλοξενεί την Έβερτον της Λίβερπουλ στην έδρα της. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, στο σύνολο, είναι δύσκολο να αμφισβητήσει κανείς το φαβορί τα «σπιρούνια», αλλά δεν πρέπει να υποτιμάμε και τα «ζαχαρωτά», γιατί αυτή η ομάδα έχει καλή σύνθεση και υψηλές φιλοδοξίες.

Τρεις αγώνες το 2018

Η Τότεναμ στο νέο έτους έπαιξε τρία παιχνίδια, στα οποία σημείωσε δύο νίκες επί Σουόνσι εκτός έδρας και τη Γουίμπλεντον στο Κύπελλο Αγγλίας, καθώς και μια ισοπαλία με την Γουέστ Χαμ στο «Γουέμπλεϊ». Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση, χάνουν από τη Λίβερπουλ, η οποία είναι στην τέταρτη θέση, τρεις βαθμούς. Συνολικά στο «Γουέμπλεϊ» στην αγγλική ελίτ ποδοσφαίρου η ενδεκάδα της Τότεναμ έπαιξε 11 αγώνες, στους οποίους σημείωσε +6 =4 –1, η διαφορά τερμάτων είναι 22:9.

Κακή στατιστική εκτός έδρας

Η Έβερτον εκτός έδρας στην Πρέμιερ Λιγκ έπαιξε 11 συναντήσεις, όπου σημείωσε μια νίκη, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες. Στα τελευταία τρία παιχνίδια η Έβερτον πάντα έχανε, αλλά πρέπει να ειπωθεί ότι το πρόγραμμα των “ζαχαρωτών” ήταν δύσκολο. Πρώτα οι «μπλε» εκτός έδρας έχασαν από την  Μπόρνμουθ 1:2, στη συνέχεια, στην έδρα τους, δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χάνοντας από τους «διάβολους» 1:2, και την πέμπτη Ιανουαρίου τα «ζαχαρωτά» ήταν ασθενέστερα στο ντέρμπι του Λίβερπουλ, χάνοντας από τους «κόκκινους» 1:2.

Πρόβλεψη

Η Έβερτον εκτός έδρας σκόραρε 8 γκολ σε 11 παιχνίδια, το αποτέλεσμα δεν είναι πολύ καλό, αλλά στη Τότεναμ αυτή τη σεζόν δεν είναι όλα τέλεια στην άμυνα, όπως αποδεικνύεται από τα 21 γκολ που δέχτηκε η ενδεκάδα αυτή σε 22 παιχνίδια. Στην έδρα τους τα «σπερς» χάνουν λιγότερα από ό, τι εκτός έδρας, αλλά σε πέντε τελευταία παιχνίδια τουλάχιστον ένα γκολ, αλλά πέρασε στην πύλη των Λονδρέζων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Έβερτον θα σκοράρει με απόδοση 2,06.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *