The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Έβερτον: πρόβλεψη για τον αγώνα

Тоттенхэм-Эвертон-13.09b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Tottenham Hotspur Stadium

Το πρόγραμμα της Κυριακής στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας μειώθηκε έως 2 αγώνες. Αλλά θα πραγματοποιηθεί ένας από τους κεντρικούς αγώνες της περιοδείας. Η Τότεναμ στο Λονδίνο φιλοξενεί την Έβερτον. Αυτή η μονομαχία θεωρείται πρωταρχικά ως αναμέτρηση μεταξύ του Μουρίνιο και του Ανστέλοτι. Και οι δύο εργάστηκαν στην Τσέλσι και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ποιος ετοίμασε καλύτερα τους τρέχοντες παίκτες για τη νέα σεζόν;

Η Τότεναμ θα προσπαθήσει να επιστρέψει στους επιλεγμένους

Τα «Σπερς» με τον Μαουρίσιο Ποκετίνο έχουν γίνει μόνιμος συμμετέχων στο Champions League, και μάλιστα έπαιξαν στον τελικό αυτού του τουρνουά. Αλλά η αποτυχημένη έναρξη της καμπάνιας 2019/2020 ήταν αρκετή για να πάρει την απόφαση να απολύσει τον Αργεντινό. Πιθανόν Ίσως βιάστηκαν να υπογράψουν τον Χοσέ Μουρίνιο στο Λονδίνο προτού βρει δουλειά; Οι νέοι του παίκτες αποκλείστηκαν από όλα τα τουρνουά πολύ πριν το τρόπαιο και στην Πρέμιερ Λιγκ ικανοποιήθηκαν με τη θέση στη ζώνη του Europa League. Μέχρι στιγμής ο τρέχων τεχνικός κατάφερε να δικαιολογηθεί ότι πήρε μια ομάδα σε κρίση στην υψηλή σεζόν, με τους ηγέτες να τραυματίζονται ή να αποχωρούν. Αλλά τώρα εμφανίστηκε ο Docherty, Hart, Heybjerg. Θα του ζητήσουν ρέστα τώρα.

Η Έβερτον ελπίζει να λάμψει επιτέλους

Τα «ζαχαρωτά» είναι ένας φιλόδοξος σύλλογος που ζει με την προσδοκία της επιστροφής των ένδοξων καιρών. Αλλά μέχρι τώρα πρέπει να κοιτάξουν με ζήλια τις επιτυχίες των «κόκκινων» γειτόνων. Δεν καταφέρνουν να επαναλάβουν το δρόμο της Τότεναμ (ή τουλάχιστον της Λέστερ). Με όλες τις επενδύσεις και τον κάλεσμα των τεχνικών με προοπτική οι μπλε παρέμειναν μέτριοι. Ναι, μία φορά ο Moyes τους οδήγησε στο Champions League, αλλά πολύ καιρό πριν. Την περασμένη σεζόν πήραν έναν κορυφαίο τεχνικό, τον Ανστέλοτι. Ο Κάρλο δεν πέτυχε σχεδόν τίποτα στο τέλος (12η θέση), αλλά που και που οι νέοι του παίκτες ήταν πολύ καλοί. Επιπλέον, στον Ιταλό αγόρασαν τα αγαπημένα του, Άλαν και James, ενισχύοντας επίσης τη σύνθεση με τους Dukure και Tomori. Τουλάχιστον, θα είναι ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την Έβερτον.

Προηγούμενοι αγώνες

Η τελευταία νίκη της Έβερτον χρονολογείται από το 2012. Την περασμένη σεζόν η Τότεναμ τα κατάφερε επίσης καλύτερα: 1-1 εκτός (ο Τζενκ Τόσουν ισοφάρισε στο 97ο λεπτό), 1-0 εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Σε αυτό το ζευγάρι και οι δύο τεχνικοί θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τον αντίπαλο τακτικά. Δεν θα υπάρξει ξανά ανοιχτή συνάντηση, ποντάρουμε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 (με απόδοση 1,92).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *