The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Έβερτον: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Тоттенхэм-Эвертон-06.07b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τότεναμ Hotspur Stadium

Δευτέρα συνήθως δεν έχουμε να δούμε πολλά, μένουν μόνο ψίχουλα από το αρχοντικό σαββατοκύριακο. Σας παρουσιάζουμε τη δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα Τότεναμ εναντίον Έβερτον.

Τα Σπερς είναι κοντά στο φιάσκο

Όταν ο Ζοζέ Μουρίνιο προσκλήθηκε για δουλειά στην ομάδα, το κύριο καθήκον για τη σεζόν ήταν να μπουν στο Champions League, γι’ αυτό στον Πορτογάλο υποσχέθηκε ένα μεγάλο μπόνους μετρητών. Κάποια στιγμή οι Λονδρέζοι έφτασαν σε αυτήν τη ζώνη, ήθελαν ακόμα λίγο, αλλά μετά και πάλι ήρθε σειρά τραυματισμών και ανεπιτυχών αγώνων. Η επανεκκίνηση για τη Τότεναμ ήταν αρχικά καλή, ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1:1, νίκη στο ντέρμπι έναντι της Γουέστ Χαμ 2:0. Στον τελευταίο γύρο τα Σπερς περίμεναν ένα θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά η ομάδα απέτυχε, χάνοντας με σκορ 3:1. Τώρα το κλαμπ είναι μόνο το ένατο στην κατάταξη με υστέρηση 10 πόντων από την πέμπτη θέση και το παιχνίδι μπροστά. Είναι απίθανο σε μια τέτοια κατάσταση να υπάρξει ευκαιρία να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στη ζώνη του Champions League, εδώ πρέπει να σκεφτούν ότι μπορούν να μείνουν χωρίς καθόλου ευρωπαϊκά κύπελλα.

Τα «ζαχαρωτά» ανέβασαν ρυθμούς

Μετά την καραντίνα η Έβερτον σημείωσε 7 πόντους σε τρεις αγώνες. Επιπλέον, η αρχική ισοπαλία εναντίον της Λίβερπουλ 0:0 ήταν πιθανότερο υπέρ του αντιπάλου, καθώς οι παίκτες του Carlo Ancelotti φαίνονταν καλύτερα σε αυτόν τον αγώνα. Μετά από αυτό η ομάδα νίκησε την Νόριτς 1:0 και εντός έδρας τη Λέστερ με σκορ 2:1. Στην κατάταξη τα «ζαχαρωτά» βρίσκονται μόνο στην 11η θέση, 5 βαθμούς πίσω από τη ζώνη του ευρωπαϊκού κυπέλλου με ένα παιχνίδι μπροστά. Πολλά εξαρτώνται από το αποτέλεσμα της επερχόμενης μάχης, η νίκη θα αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες για το Europa League, ενώ σε περίπτωση αποτυχίας μπορούν να ξεχάσουν τέτοιες φιλοδοξίες.

Προσωπικές συναντήσεις

Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν το μεγάλο πλεονέκτημα της Τότεναμ τα τελευταία χρόνια, τα «ζαχαρωτά» δεν μπορούν να κερδίσουν εδώ και 14 αγώνες στη σειρά, δηλαδή 8 χρόνια. Στον πρώτο γύρο οι σύλλογοι έπαιξαν ισοπαλία, ενδιαφέρον ότι τότε και οι δύο ομάδες είχαν άλλους προπονητές.

Πρόβλεψη

Μας περιμένει όχι μόνο αναμέτρηση δύο ισχυρών συλλόγων, αλλά και διάσημων προπονητών, ο Carlo Ancelotti και ο Ζοζέ Μουρίνιο πρόλαβαν να εκπαιδεύσουν πολλές κορυφαίες ομάδες και έχουν κάτι να καυχηθούν. Πιστεύουμε ότι η σύγκρουση μεταξύ τέτοιων ομάδων πρέπει να είναι παραγωγική, το στοίχημά μας είναι το σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,96.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *