The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

LONDON, ENGLAND - DECEMBER 06: Bukayo Saka of Arsenal is challenged by Steven Bergwijn of Tottenham Hotspur during the Premier League match between Tottenham Hotspur and Arsenal at Tottenham Hotspur Stadium on December 06, 2020 in London, England. A limited number of fans (2000) are welcomed back to stadiums to watch elite football across England. This was following easing of restrictions on spectators in tiers one and two areas only. (Photo by Glyn Kirk - Pool/Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022, 9:45 μ.μ.

Tottenham Hotspur Stadium

Στην Αγγλία τα μέσα της εβδομάδας δεν έχει πολλούς αγώνες. Αλλά την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί ίσως ο κύριος αγώνας αυτών των ημερών και, ίσως, όχι μόνο στην Πρέμιερ Λιγκ. Τότεναμ και Άρσεναλ θα παίξουν στη βρετανική πρωτεύουσα. Αυτό δεν είναι μόνο το πιο σημαντικό «ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου» – τώρα μεταξύ Κόντε και Αρτέτα παίζεται το τελευταίο εισιτήριο από την Αγγλία στο Champions League. Ποιος θα κερδίσει, ίσως, την αποφασιστική νίκη; Το τμήμα ειδικών του site μας έκανε τη δική του πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα στις 12 Μαΐου 2022.

Η Τότεναμ θα αρπάξει την τελευταία ελπίδα

Οι «Σπερς» έχουν καταλάβει από καιρό αυτή τη σεζόν ότι και φέτος παραμένουν χωρίς τρόπαια, για πολλοστή φορά. Η πρόσκληση του Αντόνιο Κόντε τίποτα δεν έχει αλλάξει. Δεν κατάφεραν να επαναλάβουν καν τον τελικό του κυπέλλου, όπου ο Ζοζέ Μουρίνιο οδήγησε την ομάδα, τον οποίο ο Λέβι ξεφορτώθηκε. Η απόφαση του Ντάνιελ να αλλάξει το «Special» σε Nuno Espirita Santo αποδείχθηκε ανεπιτυχής, όπως περίμεναν οι ειδικοί. Ο Αντόνιο ήρθε κατά τη διάρκεια της σεζόν και αυτό δικαιολογεί κάπως το γεγονός ότι η ομάδα δεν μπορεί να επιτύχει σταθερότητα μαζί του, εναλλάσσοντας καλές διαστάσεις με αποτυχίες. Έτσι έγινε τον Απρίλιο, 0-1 με την Μπράιτον, 0-0 με την Μπρέντφορντ. Στη συνέχεια όμως σημειώθηκε μια νίκη με τη Λέστερ, που άφησε τις πιθανότητες επιτυχίας. Το 1-1 με τη Λίβερπουλ μπορεί επίσης να είναι ένα συν σε γενικές γραμμές. Αλλά η διαφορά από τους γείτονες έχει αυξηθεί…

Η Άρσεναλ μπορεί να κάνει αποφασιστικό βήμα για την επιστροφή του Champions League

Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται σε παρατεταμένη πτώση εδώ και αρκετό καιρό. Και η απόφαση να ξεφορτωθούν τον Βενγκέρ δεν βοήθησε, ο Έμερι οδήγησε τους Βρετανούς στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά συνολικά απογοήτευσε. Στη συνέχεια πόνταραν στον πρώην ποδοσφαιριστή τους, Αρτέτα. Ο Μικέλ πήρε το κύπελλο με τον σύλλογό του στην πρώτη προσπάθεια και μετά το Σούπερ Καπ της χώρας. Όμως στην Πρέμιερ Λιγκ τόσο τότε όσο και στην τελευταία κλήρωση ήταν μόνο η 8η θέση. Ως αποτέλεσμα, το 2021, για πρώτη φορά μετά από ένα τέταρτο του αιώνα, δεν κατέστη δυνατή η πρόκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σοβαρό πλήγμα, αλλά ο Κράνκε συνέχισε να πιστεύει στον τεχνικό. Και τώρα δικαιώνεται, με αυτόν η ομάδα μπόρεσε να φτάσει στην 4η θέση. Τον Απρίλιο, όμως, σημειώθηκε ύφεση. Ακολούθησαν όμως μόνο νίκες, με τις Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέστ Χαμ, Λιντς. Η νίκη τώρα εγγυάται την 4η θέση!

Προηγούμενοι αγώνες

Αυτό είναι το πιο σημαντικό ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου. Προηγουμένως, η Τότεναμ είχε επιτυχία, αλλά το 2021 η Άρσεναλ κέρδισε και τους δύο αγώνες μεταξύ τους.

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ θα παλέψει απεγνωσμένα, αλλά και η Άρσεναλ θέλει να κερδίσει. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε σε ουδέτερο over 2,5 με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *