The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Тоттенхэм-Арсенал-05.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λονδίνο. Στάδιο Τότεναμ Hotspur

Το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου θα είναι η κύρια διακόσμηση της ενδέκατης αγωνιστικής ημέρας της Premier League.

Τότεναμ

Την τελευταία φορά που η Τότεναμ έχασε στο πρωτάθλημα ήταν στον πρώτο γύρο, μεταξύ των πρόσφατων επιτυχιών των Σπερς θα ξεχωρίσω τους αγώνες τους με την Μπέρνλι (1:0), την Μπράιτον (2:1), την Γουέστ Μπρομ (1:0), τη Μάντσεστερ Σίτι (2:0) και Τσέλσι (0:0). Ως αποτέλεσμα, η τρέχουσα πρώτη θέση με 21 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 21:9.

Άρσεναλ

Ενώ η Άρσεναλ δεν είναι καθόλου στην καλύτερη της αγωνιστική κατάσταση, επειδή η νίκη 1:0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η ισοπαλία 0:0 με τη Λιντς αντικαταστάθηκαν από ήττες 0:1 από τη Λέστερ, 0:3 από την Άστον Βίλα και 1:2 από την Γούλβερχαμπτον. Έριξαν τους παίκτες του Αρτέτα πίσω στη δέκατη τέταρτη θέση με 13 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 10:12.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, αυτός ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με ένα μικρό πλεονέκτημα της Τότεναμ, η οποία τώρα φαίνεται πολύ πιο σταθερή. Λαμβάνοντας υπόψη το ρεαλιστικό στυλ παιχνιδιού των τύπων του Μουρίνιο και Αρτέτα, δεν περιμένω περισσότερα από τρία ακριβή σουτ εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Τότεναμ δε θα χάσει και το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *