The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

005-Tottenham-Arsenal-02.03

Πρέμιερ Λιγκ Αγλλίας

Στάδιο Γουέμπλεϊ, Λονδίνο

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Σάββατο το απόγευμα, 2 Μαρτίου, θα ξεκινήσει ο 29ος γύρος της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, το οποίο θα ανοίξει το επόμενο ντέρμπι του Λονδίνου, όπου η Τότεναμ θα συναντηθεί με την Άρσεναλ. Αυτή τη σεζόν οι ομάδες έχουν ήδη προλάβει να ανταλλάξουν νίκες (4:2, 0:2), οπότε και ο τρίτος αγώνας υπόσχεται να είναι “καυτός”…

Δύο ήττες στη σειρά

Αυτή τη στιγμή η Τότεναμ υπάρχει τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος της Αγγλίας, αλλά με τέτοιο παιχνίδι μπορεί να χάσει και “χάλκινο”. Απλώς τον τελευταίο καιρό τα “σπερς” φανερά έχουν χάσει την αγωνιστική τους φόρμα, αλλά στην αρχή όλοι πίστευαν ότι φταίνε οι τραυματισμοί των κορυφαίων παικτών. Τώρα όλοι φαίνεται να είναι υγιείς, αλλά οι Λονδρέζοι επιτρέπουν δύο λυπηρές και σημαντικές ήττες στη σειρά – 2:1 από την Μπέρνλι και 2:0 από τη Τσέλσι. Είναι ξεκάθαρο ότι στην έδρα τους οι παίκτες του Ποκετίνιο παίζουν πολύ πιο σίγουρα, κι όμως εξακολουθούν να έχουν προφανή προβλήματα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση…

Πήραν μπρος οι “Κανονιέρηδες”

Ταυτόχρονα η Άρσεναλ αντιμετώπιζε προβλήματα τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο, αλλά τώρα η ομάδα έχει συνέλθει και έχει αρχίσει να κερδίζει με συνέπεια. Αυτή τη στιγμή οι “κανονιέρηδες” έχουν μια νέα σειρά νικών, η οποία μετράει μέχρι στιγμής μόνο 3 μάχες. Ωστόσο, σ’ αυτούς τους τρεις αγώνες οι Λονδρέζοι νίκησαν με βεβαιότητα την Μπάτε (3:0), τη Σαουθάμπτον (2:0) και την Μπόρνμουθ (5:1). Ένα τέτοιο “χτύπημα” επέτρεψε στην ενδεκάδα του Ουνάι Εμέρι να φτάσει στην 4η θέση της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, ενώ η διαφορά από την Τότεναμ αποτελεί τώρα μόνο 4 μονάδες: 56 έναντι 60 της Τότεναμ.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ είναι σε άριστη κατάσταση αυτή τη στιγμή, η ομάδα σαφώς πήρε μπρος”. Και η Τότεναμ επίσης δεν είναι “δώρο”, αλλά τώρα η ομάδα αντιμετωπίζει μια σειρά δυσκολιών. Γι’ αυτό το λόγο δεν έχει νόημα να στοιχηματίζετε στους γηπεδούχους, γιατί σίγουρα θα χάσουν και εδώ (άγνωστο πόσα, ένα ή περισσότερα γκολ;). Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Άρσεναλ με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *