The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Άρσεναλ: προγνωστικά για τον αγώνα

Тоттенхэм-Арсенал-15.01

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023, 6:30 μ.μ.
Tottenham Hotspur Stadium

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα φέρει πολλούς ενδιαφέροντες αγώνες. Αλλά το πιο σημαντικό γεγονός, τουλάχιστον για την Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας, μπορεί να ονομαστεί το «ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου». Άρσεναλ vs Τότεναμ. Θα μπορέσει ο Κέιν και η παρέα του να βάλουν τρικλοποδιά στους εχθρούς στην έδρα τους; Οι ειδικοί του site μας έκαναν αναλυτική πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα της 15ης Ιανουαρίου 2023.
Η Τότεναμ είναι ασταθής και υπό τον νυν προπονητή
Οι Σπερς μπόρεσαν να πάρουν την 4η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ στο τέλος της περασμένης σεζόν. Ακόμα πιο ευχάριστο είναι ότι στον τελευταίο γύρο προσπέρασαν της Άρσεναλ στον τερματισμό. Φυσικά, αυτό ήταν ένα σημαντικό επίτευγμα για τον Αντόνιο Κόντε, που ήρθε στο απόγειο της κλήρωσης, στην ομάδα σε κρίση. Όμως ο ίδιος ο Ιταλός παραδέχτηκε ότι ήταν και τυχερός τότε. Τώρα, μετά από βαριές καλοκαιρινές μεταγραφές, οι Σπερς είναι πιο δυνατοί. Αλλά παρόλα αυτά παίζουν περιοδικά ανεπιτυχώς. Τον χειμώνα, μετά βίας κάλυψαν τη διαφορά από το 0-2 με την Μπρέντφορντ και έχασαν από την Άστον Βίλα στεγνά. Μετά από αυτό όμως νίκησαν συντριπτικά την Κρίσταλ Πάλας και την Πόρτσμουθ στο κύπελλο.
Η Άρσεναλ δείχνει υπέροχη αυτή τη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ
Οι «κανονιέρηδες» έχουν απογοητεύσει πολλές φορές τους θαυμαστές τους. Έχει ήδη αναφερθεί η αποτυχία του τέλους της περασμένης σεζόν, όταν απλά χάθηκε η 4η θέση και μαζί της το εισιτήριο στο Champions League. Αλλά ο Stan Krenke συνέχισε πεισματικά να ποντάρει στον Μικέλ Αρτέτα και πλήρωσε ξανά για τα καλοκαιρινά του αιτήματα, συμπεριλαμβανομένης της πρόσκλησης του Zinchenko. Και αυτή τη φορά, φαίνεται ότι λειτούργησε περισσότερο από ό,τι περίμενε κανείς. Στη μέση της κλήρωσης της Πρέμιερ Λιγκ, οι «ερυθρόλευκοι» όχι μόνο καταλαμβάνουν την 1η θέση, αλλά αύξησαν και το προβάδισμά τους έναντι της ίδιας της Μάντσεστερ Σίτι. Ναι, στον τελευταίο γύρο σημείωσαν μόνο 0-0 με τη Νιούκασλ. Αλλά αυτό είναι μόνο το 3ο λάθος από 17 αγώνες και η ήττα ήταν μόνο μία.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Άρσεναλ κέρδισε και τα δύο ντέρμπι το 2021, αλλά η βασική αναμέτρηση τον περασμένο Μάιο χάθηκε με συντριπτικό σκορ 0:3. Το φθινόπωρο, όμως, κατάφερε να πάρει ρεβάνς, νικώντας εντός έδρας με 3:1.
Πρόβλεψη
Οι «κανονιέρηδες» σίγουρα θα προσπαθήσουν να κερδίσουν ξανά. Όμως οι Σπερς, με επικεφαλής τον Κέιν, θα αντισταθούν με δύναμη, οπότε περιμένουμε «το σύνολο να είναι πάνω από 2,5» (απόδοση 1,81).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *