The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τότεναμ εναντίον Άγιαξ: πρόβλεψη για τον αγώνα

002-Tottenham-Ajax-30.04

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Ημιτελικός – Φάση 1 από 2

Στάδιο Γουέμπλεϊ, Λονδίνο

Τρίτη, 30 Απριλίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τρίτη, 30 Απριλίου, ο πρώτος αγώνας του ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ θα διεξαχθεί στο Λονδίνο, όπου θα συναντηθούν η αγγλική Τότεναμ και η ολλανδική Άγιαξ. Κανείς δεν περίμενε να δει αυτές τις ομάδες τόσο μακριά στο τουρνουά, γι’ αυτό η μονομαχία τους γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Οπότε σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Τότεναμ – Άγιαξ.

Τώρα η ομάδα είναι εκτός φόρμας

Αυτή τη στιγμή η Τότεναμ δεν φαίνεται πολύ cool, αφού σκοντάφτει πολύ. Ας μην αγγίξουμε την απόδοση, ας δούμε το παιχνίδι της ομάδας: τώρα τα “σπερς” παίζουν με μεγάλη προσπάθεια, σαν να έχουν κουραστεί. Μην ξεχνάτε το γεγονός ότι αρκετοί μεγάλοι παίκτες είναι τραυματισμένοι, γι’ αυτό και η ομάδα φαίνεται επίσης πιο αδύναμη στην επίθεση. Αλλά σε κάθε περίπτωση, εντός έδρας η ενδεκάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο δρα πολύ καλύτερα (όσον αφορά τα αποτελέσματα), επειδή κατάφερε να σταματήσει μάλιστα τη Μάντσεστερ Σίτι στον προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ (1:0 εντός έδρας της).

Ωραίο παιχνίδι, εξαιρετική απόδοση

Την ίδια στιγμή η Άγιαξ βγάζει εκπληκτικό παιχνίδι, επειδή η ομάδα έχει ήδη παίξει δύο ωραιότατους γύρους στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρώτα, η ενδεκάδα του Έρικ τεν Χαχ κατά κάποιο τρόπο νίκησε τη Ρεάλ (εντός έδρας ήττα με σκορ 1:2 και εκτός έδρας νίκη με σκορ 1:4) και στη συνέχεια νικήθηκε και η Γιουβέντους (1:1 εντός έδρας και μετά εκτός έδρας νίκη με σκορ 1:2). Μην ξεχνάτε κιόλας ότι ακόμα στη φάση των ομίλων οι παίκτες του Άμστερνταμ έπαιξαν δύο φορές ισοπαλία με την Μπάγερν (1:1, 3:3)! Τώρα οι “γιοι του Θεού” μετράνε τέσσερις νίκες στη σειρά, αυτό το Σαββατοκύριακο δεν έπαιξαν αγώνες – προετοιμάζονταν για το σημαντικό παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ επιδεικνύει εξαιρετικά αποτελέσματα στο νέο στάδιο, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν ερωτήσεις σχετικά με το παιχνίδι της ομάδας. Ενώ στην Άγιαξ δεν υπάρχουν καθόλου ερωτήσεις, επειδή η ομάδα παίζει εκπληκτικά (είναι προφανές ότι οι τύποι απολαμβάνουν το παιχνίδι). Ταυτόχρονα οι φιλοξενούμενοι διακρίνονται από υψηλές επιδόσεις, ενώ οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να καυχηθούν για το ίδιο τώρα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι καλύτερα να ποντάρετε κόντρα στην Τότεναμ… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: νίκη της Άγιαξ ή ισοπαλία με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *