The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τυνησία εναντίον Αγγλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Tunisia-England-18.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος Ζ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Αρένα του Βόλγκογκραντ

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018, 9:00 (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες την επόμενη Δευτέρα θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ των εθνικών της Τυνησίας και της Αγγλίας. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρά των “τριών λιονταριών”, κάτι που είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, δεδομένων των δυνατοτήτων των ομάδων, της κατάστασης οτυς. Ωστόσο, παρόλα αυτά δεν πρέπει να υποτιμάται η εθνική ομάδα της Τυνησίας, οι «αετοί της Καρχηδόνας» είναι τώρα πολύ καλή ομάδα.

Τρεις αγώνες

Ακριβώς πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο η εθνική Τυνησίας έπαιξε τρεις φιλικούς αγώνες, στους δύο από τους οποίους έπαιξε ισοπαλία και σημείωσε μία ήττα από τη “Φούρια ρόχα” 0:1. Ισοπαλίες καταγράφηκαν με τις ομάδες της Πορτογαλίας και της Τουρκίας, και οι δύο αυτές συναντήσεις έληξαν με το ίδιο σκορ 2:2. Τον Μάρτιο του 2018 οι “αετοί” έπαιξαν δύο φιλικά, κέρδισαν δύο φορές 1:0 το Ιράν και την Κόστα Ρίκα.

Χάνουν λίγο

Η εθνική της Αγγλίας με το Southgate είναι γνωστή κυρίως για την άμυνά της. Στους τελευταίους πέντε φιλικούς αγώνες τα “τρία λιοντάρια” δεν έχασαν ποτέ, σημειώνοντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Οι νίκες καταγράφηκαν πάνω από την Ολλανδία 1:0, την Κόστα Ρίκα 2:0 και τη Νιγηρία 2:1, οι ισοπαλίες – με την Ιταλία 1:1 και τη Βραζιλία 0:0. Δηλαδή, την τρέχουσα περίοδο οι Βρετανοί έχασαν μόνο δύο φορές μπάλα στο δικό τους δίκτυο, ο δείκτης είναι 0,4. Στο προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο η εθνική της Αγγλίας έχασε τρία γκολ και έγινε μαζί με την Ισπανία η ομάδα που χάνει λιγότερα γκολ απ’ όλες τις υπόλοιπες.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Τυνησίας αξίζει τον σεβασμό, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι οι “αετοί” θα μπορέσουν να κερδίσουν τους βαθμούς στους Βρετανούς τη Δευτέρα. Η ομάδα του Southgate θα αγωνιστεί όχι μόνο για την πρόκριση στα πλέι-οφ, αλλά και για την πρώτη θέση στον όμιλο, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να κερδίσει το αουτσάιντερ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Η νίκη της εθνικής Αγγλίας με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *