The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΤΣΣΚΑ-Παμίρ εναντίον Khujand: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Манагуа-Окоталь-09.04b

Πρωτάθλημα Τατζικιστάν

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020, 2:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadion Politekhnikum (CSKA MO RT)      

Την Τετάρτη η ποδοσφαιρική ζωή θα αναζωογονηθεί, εξάλλου, στη μετασοβιετική περιφέρεια. Στο Τατζικιστάν αυτήν την ημέρα θα τελειώσουν επιτέλους τον πρώτο γύρο στην Ανώτερη Λίγκα. Ο τοπικός μεγιστάνας, Khujand, θα έρθει να επισκεφθεί την ΤΣΣΚΑ-Παμίρ. Ποια από αυτές τις ομάδες είναι έτοιμη να ξεκινήσει ένα επιτυχημένο νέο πρωτάθλημα; Προετοιμάσαμε τη δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα στις 8 Απριλίου 2020.

Η ΤΣΣΚΑ-Παμίρ ήταν ο πρώτος μεγιστάνας της χώρας

Η ΤΣΣΚΑ το 1988 προκρίθηκε στο κορυφαίο Σοβιετικό πρωτάθλημα και έπαιξε εκεί 3 χρόνια στη σειρά μέχρι την κατάρρευση της ΕΣΣΔ. Αμέσως κατάφερε να γίνει η πρώτη πρωταθλήτρια της ανεξάρτητης χώρας, κάτι που επαναλήφθηκε το 1995, μετά από δύο κατοχές του «αργύρου μεταλλίου». Αλλά σταδιακά ο μητροπολιτικός σύλλογος υποχώρησε στη σκιά και μετά από αυτό το κομμάτι κατάφερε μόνο μία φορά να πλησιάσει στο τρόπαιο όταν το 2009 έφτασε στον τελικό του κυπέλλου. Σε αυτό το πλαίσιο η 4η θέση που κερδήθηκε το 2019 μπορεί να θεωρηθεί σοβαρή πρόκριση, αν και κατά την καλοκαιρινή περίοδο υπήρξε αλλαγή προπονητή – τώρα η θέση αυτή καταλαμβάνεται από τον Ουκρανό τεχνικό Σεργκέι Ζίτσκι (καθώς στη σύνθεση υπάρχουν μερικοί λεγεωνάριοι με διαβατήριο αυτής της χώρας). Αλλά θα καταφέρει η ομάδα να παραμείνετε έστω σε αυτό το επίπεδο; Οι κορυφαίοι παίκτες, Safarov και Azimov, έφυγαν εκτός σεζόν και δεν είναι σίγουρο καθόλου ότι θα μπορέσουν να αντικατασταθούν πλήρως.

Η Khujand φέτος δεν εντυπωσιάζει

Οι «αετοί» θα βάλουν στο ενεργητικό τους το 2020, επειδή κατάφεραν να επιβεβαιώσουν την ιδιότητά τους ως ομάδα κυπέλλου. Κατάφεραν να κερδίσουν το 5ο παρόμοιο τρόπαιο, νικώντας εντός έδρας την Neftchi με σκορ 3:0 στην παράταση (έως το 90ο λεπτό ήταν 1-0, μετά 0-1 εκτός έδρας, έπειτα σκόραρε μόνο ο Bozorov). Αλλά μετά το νέο έτος υπήρξαν 2 ήττες, και οι δύο από τον κύριο αντίπαλο, Istiklola. Πρώτα, στο Κύπελλο AFC, σε διεθνές επίπεδο (με δυσκολία να πούμε κάτι ανάλογο του Europa League) η ομάδα κέρδισε 2:0. Το Σάββατο ο Khujand έχασε ήδη στο Σούπερ Καπ. Πολύ γρήγορα άνοιξε σκορ σε αυτή τη συνάντηση, αλλά στο 2ο ημίχρονο σημειώθηκε καταστροφική στιγμή όταν μέσα σε λίγα λεπτά ο αντίπαλος σκόραρε δύο φορές (στο 76ο και το 78ο) και άρπαξε τη νίκη, μαζί της και το τρόπαιο. Λοιπόν, τώρα ο στόχος είναι η αποκατάσταση, ξεκινώντας ένα νέο πρωτάθλημα με μια νίκη.

Προηγούμενοι αγώνες

Σε αυτό το ζευγάρι, κατά κανόνα, παρατηρείται επίμονος αγώνας: από τα τελευταία 9 παιχνίδια 6 τελείωσαν σε ισοπαλίες. Η Khujand έχει μόνο μία νίκη, εντός έδρας το καλοκαίρι του 2018. Εκτός έδρας οι «αετοί» έχουν να κερδίσουν εδώ και 4 χρόνια, από τον Απρίλιο του 2016.

Πρόβλεψη

Η Khujand πραγματοποίησε έναν δύσκολο, αλλά και ανεπιτυχή αγώνα το Σάββατο. Είναι απίθανο ότι μετά από αυτό θα είναι έτοιμοι οι παίκτες της να αντιστρέψουν τα αρνητικά στατιστικά στοιχεία των παιχνιδιών στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ-Παμίρ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της ΤΣΣΚΑ-Παμίρ με χάντικαπ με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *