The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσεχία εναντίον Δανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Чехия

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Προημιτελικός

Σάββατο, 3 Ιουλίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Μπακού

Ένα από τα πιο απροσδόκητα ζευγάρια του προημιτελικού του τρέχοντος Euro 2021 είναι Τσεχία – Δανία, διαβάστε την πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των ισχυρών ομάδων στον πόρο μας.

Οι Τσέχοι ξέρουν πώς να βρουν αδυναμίες

Δεν περίμεναν όλοι από τους Τσέχους ακόμη και την πρόκριση από τον όμιλο, η ομάδα έγινε τελικά η τρίτη στο κουαρτέτο, χάνοντας από τους δεύτερους Κροάτες μόνο σε τη διαφορά τερμάτων. Κατάφεραν να νικήσουν τη Σκωτία στην έδρα της 2:0, μετά σημείωσαν ισοπαλία με τους Κροάτες 1:1 και στον τελευταίο γύρο ηττήθηκαν από τους Βρετανούς 0:1. Στην αναμέτρηση με την Ολλανδία, η Τσεχία θεωρήθηκε αουτσάιντερ στους 16, αλλά η ομάδα φαινόταν αξιοπρεπής και μετά από τυχαία αποβολή του αντιπάλου, κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα και να κερδίσουν με σκορ 2:0. Η ομάδα είναι οργανωμένη, ξέρει να εξισορροπήσει μεταξύ άμυνας και επίθεσης.

Η Δανία έχει ενδιαφέρουσα εμφάνιση

Η Δανία κατάφερε να κερδίσει μόνο έναν αγώνα στο γκρουπ με δύο ήττες, ενώ κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο κουαρτέτο, βγαίνοντας μπροστά από τους ανταγωνιστές σε επιπλέον δείκτες. Η ομάδα έχασε εντυπωσιακά τον πρώτο αγώνα με τους Φινλανδούς 0:1, αυτή η αποτυχία μπορεί να αποδοθεί στο σοκ που σχετίζεται με τον Erickson, τότε όλοι ήταν πολύ ανήσυχοι, μη γνωρίζοντας αν ο σύντροφός τους θα επιβιώσει. Στη δεύτερη συνάντηση έπαιξαν πολύ καλά ενάντια στο ισχυρό Βέλγιο, αλλά έχασαν ακόμη 1:2. Ο αποφασιστικός αγώνας πραγματοποιήθηκε εναντίον της Ρωσίας, την οποία κατάφεραν να κερδίσουν με σκορ 4:1. Στους 16 οι Δανοί νίκησαν συντριπτικά την εθνική ομάδα της Ουαλίας με σκορ 4:0, αποδεικνύοντας ότι η πρόκριση από τον όμιλο δεν ήταν απλώς θέμα τύχης.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν μακρά ιστορία αναμετρήσεων, αν και κανείς δεν έχει προφανές πλεονέκτημα. Η τελευταία συνάντηση πραγματοποιήθηκε το 2016 και έληξε με ισοπαλία 1:1.

Πρόβλεψη

Αν και το ζευγάρι είναι απροσδόκητο, και οι δύο αντίπαλοι αξίζουν πλήρως να παίξουν σε αυτό το στάδιο. Φυσικά, οι ομάδες θα φοβούνται η μια την άλλη, περιττός κίνδυνος εδώ δεν δικαιολογείται. Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει προφανές φαβορί εδώ, θα στοιχηματίσουμε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *