The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Φούλαμ: προγνωστικά για τον αγώνα

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Στάμφορντ Μπριτζ
Στην Αγγλία, στην αλλαγή του μήνα, έκαναν ένα διάλειμμα στην Πρέμιερ Λιγκ – το περασμένο Σαββατοκύριακο χάρισαν το κύπελλο. Την Παρασκευή όμως το πρωτάθλημα θα επιστρέψει επιτέλους και πρώτοι θα παίξουν οι γείτονες. Η Τσέλσι θ αφιλοξενήσει Φούλαμ. Σίγουρα οι γηπεδούχοι θα είναι το φαβορί σε αυτήν την αναμέτρηση; Οι ειδικοί του ιστότοπου έκαναν μια πρόβλεψη για τον αγώνα στις 3 Φεβρουαρίου 2023.
Η Τσέλσι προσπαθεί ενεργά να σώσει τη σεζόν με μεγάλες αγορές
Οι «αριστοκράτες» ξοδεύουν λεφτά λες και θέλουν να δικαιολογήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο το παρατσούκλι τους. Ο Μπόουλι μπορεί κάλλιστα τώρα να βρίσκεται σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, Αμπράμοβιτς, στις αρχές αυτού του αιώνα. Βέβαια τα ονόματα των νεοφερμένων προκαλούν ερωτήματα. Ο Mudrik είναι πολλά υποσχόμενος, αλλά για 70 εκατομμύρια, με προοπτική ανάπτυξης κατά άλλα 30; Δεν έχουν ακούσει όλοι για τον Maduek και τον Badiashile, Fofan και Gusteau, ο καθένας άξιζε δεκάδες εκατομμύρια. Τι να κάνουν όμως αν οι «μπλε» κλείνουν το top-10; Ο Πότερ είχε χρόνο να συγκεντρώσει με κάποιο τρόπο τους πάντες σε μια ομάδα έτοιμη για μάχη – λόγω του υποβιβασμού της Τσέλσι από τα κύπελλα, δεν έπαιξε μετά τις 21 Ιανουαρίου και η ομάδα μπορούσε να επικεντρωθεί πλήρως στη δουλειά στην προπόνηση.
Η Φούλαμ είναι σε αγώνα, αλλά πολύ πιο ευχάριστο από το αναμενόμενο
Οι «Cottages» θεωρούνταν ένα κλασικό «ποδοσφαιρικό ασανσέρ» του αγγλικού ποδοσφαίρου. Την περασμένη σεζόν, αυτή η ιδιότητα, παρεμπιπτόντως, ήταν υπέρ του έργου του Λονδίνου, το οποίο και πάλι αποδείχθηκε ένα από τα ισχυρότερα στο Τσάμπιονσιπ. Θεωρήθηκε όμως ότι ο αγώνας για την επιβίωση στην Πρέμιερ Λιγκ, που είχε επανειλημμένα αποτύχει στο παρελθόν, θα έπρεπε να είχε ακολουθήσει ξανά. Τώρα όμως, ο Μάρκο Σίλβα κατάφερε να σχηματίσει μια μάχιμη ομάδα, όπου για παράδειγμα αποκαλύφθηκε τελικά ο Μίτροβιτς, ο οποίος έχει ήδη πετύχει 11 γκολ. Με τη βοήθειά του η ομάδα καταφέρνει να βρίσκεται στην 7η θέση, πάνω από τους γίγαντες και ουσιαστικά στη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Φούλαμ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει από το 2006, εξάλλου η Τσέλσι έχει 7 σερί νίκες. Αλλά πρόσφατα, τον Ιανουάριο, ο πρωτάρης σημείωσε εντός έδρας νίκη με 2-1 με τους «μπλε».
Πρόβλεψη
Οι «μπλε» είναι φυσικά το φαβορί, αλλά αυτό συνέβη και στο πρόσφατο ματς. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε ένα ουδέτερο στοίχημα στο «over 2,5 γκολ» με απόδοση 1,93.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *