The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

LONDON, ENGLAND - JANUARY 23: Thiago Silva of Chelsea celebrates with teammates after scoring their team's second goal during the Premier League match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge on January 23, 2022 in London, England. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022, 6:30 μ.μ.

Στάμφορντ Μπριτζ

Ήδη στον δεύτερο γύρο της Premier League θα δούμε ένα βασικό ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στην Τσέλσι και την Τότεναμ.

Τσέλσι

Η ομάδα που πήρε το χάλκινο της σεζόν 2021/22 είχε μια αρκετά καλή προετοιμασία, κατά την οποία σημείωσε τρεις νίκες και δύο ήττες. Την πρώτη αγωνιστική ημέρα οι «αριστοκράτες» έσπασαν την αντίσταση της Έβερτον καθαρά στην κλάση 1:0. Μέχρι στιγμής, η ετοιμότητά τους να φτάσουν στα ύψη είναι πολύ αμφισβητήσιμη.

Τότεναμ

Όμως η Τότεναμ με θεαματικό της στιλ αντιμετώπισε τη Σαουθάμπτον (4:1), χάρη σ’ αυτό προσωρινά ηγείται του βαθμολογικού πίνακα της Premier League. Σημειώνω ότι στα φιλικά με τους K-League Stars (6:3), τη Σεβίλλη (1:1), τη Ρέιντζερς (2:1) και τη Ρόμα (0:1), οι Σπερς είχαν πολύ καλή εμφάνιση.

Πρόβλεψη

Δεν θα εκπλαγώ αν οι ονομαστικοί φιλοξενούμενοι αποφύγουν μεγάλα προβλήματα σε αυτήν την αντιπαράθεση. Η Τότεναμ είναι καλύτερη από την Τσέλσι τουλάχιστον σε αμυντικό παιχνίδι και οι δυνατότητες επίθεσης των συλλόγων είναι περίπου συγκρίσιμες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Τότεναμ με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *