The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Челси-Тоттенхэм-29.11b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λονδίνο. Στάδιο Stamford Bridge

Η κύρια διακόσμηση του δέκατου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ θα είναι το βασικό ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ Τσέλσι και Τότεναμ.

Τσέλσι

Τρίτη θέση, 18 βαθμοί και διαφορά τερμάτων γκολ 22:10, μετά από μια μικρή ολίσθηση στην αρχή της εκστρατείας, η Τσέλσι ανέβασε ρυθμούς. Πίσω στο δεύτερο μισό του Οκτωβρίου, οι Αριστοκράτες σημείωσαν ισοπαλίες 3:3 με την Σαουθάμπτον και 0:0 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και στις επόμενες τρεις συναντήσεις ηττήθηκαν οι Μπέρνλι (3:0), Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (4:1) και Νιουκάσλ (2:0).

Τότεναμ

Ισοπαλία 3:3 με την Γουέστ Χαμ είναι η τελευταία αποτυχία της Τότεναμ στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι σήμερα. Στη συνέχεια, οι Σπερς με τη σειρά νικήσανε τους Μπέρνλεϊ (1:0), Μπράιτον (2:1), Γουέστ Μπρομ (1:0) και Μάντσεστερ Σίτι (2:0), χάρη σ’ αυτό οποίες ανέβηκαν στην πρώτη θέση της κατάταξης με 20 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 21:9.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες σκοράρουν σχεδόν πιο πολύ απ’ όλους στο πρωτάθλημα, αλλά τον τελευταίο καιρό επικεντρώθηκαν σε σταθερή αμυντική δράση. Πιστεύω ότι μονομαχία μεταξύ Λαμπάρντ και Μουρίνιο θα είναι περισσότερο τακτική παρά απερίσκεπτη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *