The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

002-Chelsea-Tottenham-27.02

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάμφορντ Μπριτζ, Λονδίνο

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τετάρτη το απόγευμα, 27 Φεβρουαρίου, στο Λονδίνο, θα πραγματοποιηθεί ο κεντρικός αγώνας του 28ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, και αυτό θα είναι το ντέρμπι του Λονδίνου, όπου η Τσέλσι στην έδρα της θα προσπαθήσει να νικήσει την Τότεναμ. Οι εταιρείες στοιχημάτων κλίνουν λίγο στην πλευρά των «συνταξιούχων», αν και θα ήταν πιο λογικό να κλίνουν στα «σπερς». Γιατί; Τώρα εξηγούμε…

Ήττα μετά τη νίκη

Αυτή τη στιγμή η Τσέλσι δεν δείχνει απολύτως τίποτα, γι’ αυτό και η ομάδα έπεσε στην 6η θέση του τουρνουά. Επιπλέον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ προσπέρασαν τους Λονδρέζους όχι περιστασιακοί, η ομάδα άρχισε να σκοντάφτει πολύ συχνά. Έτσι, στους τελευταίους 10 αγώνες η ενδεκάδα του Σαρί σημείωσε πέντε ήττες και πέντε νίκες και αυτές στην πραγματικότητα εναλλάσσονταν μία μετά την άλλη. Την Κυριακή οι «συνταξιούχοι» έχασαν τον τελικό του Λιγκ Καπ ενάντια στη Μάντσεστερ Σίτι, χάνοντας στη διαδικασία των πέναλτι με σκορ 0:0 και 3:4 στα πέναλτι. Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα σε αυτό το τελικό δεν ήταν η ήττα, αλλά το γεγονός ότι ο προπονητής άρχισε να έρχεται σε σύγκρουση με τους παίκτες λόγω παρεξήγησης.

Ένα λάθος δεν έχει σημασία

Την ίδια στιγμή η Τότεναμ αρκετά απροσδόκητα καταλαμβάνει τη «χάλκινη» θέση στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, έχοντας μπροστά μόνο τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι. Στην πραγματικότητα, οι «σπερς» είχαν ακόμη και την ευκαιρία να ανταγωνιστούν με τους γίγαντες για το «χρυσό», αλλά στον τελευταίο γύρο έχασαν από την Μπέρνλι με σκορ 2:1. Ενώ πριν από αυτό η ενδεκάδα του Ποκετίνιο είχε τέσσερις νίκες στη σειρά, κατά τη διάρκεια των οποίων το συνολικό σκορ ήταν 9:2. Ταυτόχρονα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκτός έδρας οι Λονδρέζοι δεν παίζουν και τέλεια, έχοντας χάσει τους τρεις τελευταίους αγώνες.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι τώρα φαίνεται αδύναμη και ηθικά σπασμένη. Εξαιτίας αυτού, είναι λογικό να δώσουμε προσοχή στη Τότεναμ. Οι «σπερς» είναι γενικά καλοί και ξέρουν πώς να παίζουν εναντίον των γιγάντων. Έτσι από αυτή τη συνάντηση δεν πρέπει να περιμένετε «εκδίκηση» της Τσέλσι, είναι πιο λογικό να στοιχηματίσετε εναντίον της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Τότεναμ ή ισοπαλία με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *