The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

004 - Chelsea---Tottenham---24.01

Λιγκ Καπ Αγγλίας – Προημιτελικός – Φάση 1 από 2

Στάμφορντ Μπριτζ, Λονδίνο

Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σίγουρα ο κεντρικός αγώνας της προσεχούς Τετάρτης θα είναι ο αγώνας μεταξύ Τσέλσι και Τότεναμ. Είναι δεύτερος αγώνας του ημιτελικού του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Η Τότεναμ κέρδισε τον πρώτο αγώνα της αναμέτρησης με σκορ 1:0 στο Wembley και τώρα οι «μπλε» θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να πάρουν εκδίκηση. Επίσης, παρά το γεγονός ότι το Λιγκ Καπ είναι το τρίτο σημαντικότερο τουρνουά αγγλικού ποδοσφαίρου, και οι δύο μεγιστάνες του Λονδίνου έχουν υψηλό κίνητρο σε αυτόν τον διαγωνισμό.

Για το Σαρί

Ο Σαρί δεν θα ήταν αντίθετος να κερδίσει κάτι με την Τσέλσι στην πρώτη σεζόν της εργασίας σε καινούρια ομάδα και το Λιγκ. Στην Πρέμιερ Λιγκ δεν υπάρχει απλά καμία πιθανότητα, στο Κύπελλο Αγγλία έχει ακόμα δρόμο μπροστά, όπως και στο Europa League. Όσον αφορά την τρέχουσα φόρμα των “αριστοκρατών”, δεν είναι ιδανική, στις πέντε τελευταίες συναντήσεις σημειώθηκαν δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία.

Μπορεί να συμβεί με οποιονδήποτε

Η Τότεναμ έχει μεγάλα προβλήματα προσωπικού, τραυματίστηκε ο Κέιν και ο Άλι, ενώ ο Σον συνεχίζει να παίζει στην εθνική του ομάδα στο Ασιατικό Κύπελλο. Παρ’ όλα αυτά η Τότεναμ στον τελευταίο γύρο με δυσκολία, αλλά νίκησε την Φούλαμ στην Craven Cottage με σκορ 2:1. Αν και αξίζει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι το επίπεδο ποδοσφαίρου που διεξήχθη από την Τότεναμ σε αυτόν τον αγώνα δεν ήταν πολύ υψηλό.

Πρόβλεψη

Το στάδιο του Λιγκ Καπ είναι υψηλό, ενώ ο πρώτος αγώνας της αντιπαράθεσης οι ομάδες τελείωσαν ανεπιτυχές. Εκτός από το στάδιο, αξίζει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι το επερχόμενο παιχνίδι είναι το ντέρμπι του Λονδίνου, καμία από τις ομάδες δεν θέλει να χάσει. Και μην ξεχνάτε ότι η Τότεναμ δε θα έχει στο παιχνίδι τρεις παίκτες από τη βάση της επίθεσης. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: το σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *