The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Νιούκασλ Γιουνάιτεντ: προγνωστικά για στοίχημα

Челси-Ньюкасл-13.03_cr

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022, 4:00 μ.μ.

Στάμφορντ Μπριτζ

Στις 13 Μαρτίου Τσέλσι και Νιούκασλ Γιουνάιτεντ θα παίξουν στην Πρέμιερ Λιγκ. Το προγνωστικό για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι ειδικοί μας.

Οι «αριστοκράτες» είναι σε κενό

Η πώληση της Τσέλσι δεν θα έπρεπε να έχει επηρεάσει πολύ τους παίκτες, αλλά οι κυρώσεις κατά του Ρομάν Αμπράμοβιτς έχουν αφήσει τον σύλλογο σε αδιέξοδο. Οι παίκτες δεν είναι σίγουροι για το μέλλον τους και αυτό σίγουρα θα επηρεάσει τα αποτελέσματα. Μέχρι στιγμής, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και είναι τρίτη στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά υπό το πρίσμα των πρόσφατων γεγονότων, πολλά μπορούν να αλλάξουν. Στον τελευταίο γύρο οι «αριστοκράτες» κέρδισαν εύκολα τη Νόριτς εκτός έδρας – 3:1, η νίκη αυτή ήταν η τέταρτη σερί στο πρωτάθλημα. Δύο παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη συνάντηση, η συμμετοχή τριών ακόμη είναι αμφίβολη.

Οι «καρακάξες» έχουν ανεβασμένη διάθεση

Όταν η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ αγοράστηκε από παραμυθένια πλούσιους ιδιοκτήτες, ο σύλλογος ήταν στα πρόθυρα του υποβιβασμού, τώρα ο κίνδυνος να πέσει στην κατηγορία έχει σχεδόν τελειώσει. Έχει ένα εκπληκτικό αήττητο σερί εννέα αγώνων (6 νίκες + 3 ισοπαλίες). Η ομάδα δεν ενισχύθηκε από σούπερ σταρ, πολύ καλή δουλειά σε μια τέτοια ανακάλυψη έκανε ο ταλαντούχος προπονητής Έντι Χάου. Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 2-1 τη Σαουθάμπτον στην τελευταία αγωνιστική. Ο σύλλογος έχει ήδη απογειωθεί στη 14η θέση, η διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού φτάνει τους 10 βαθμούς. Οι «καρακάξες» έχουν πολλές απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη μάχη, τέσσερις παίκτες σίγουρα δεν θα παίξουν, η συμμετοχή τεσσάρων άλλων αμφισβητείται.

Προσωπικές συναντήσεις

Στην πρώτη συνάντηση η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ κρατήθηκε μόνο την πρώτη ώρα του αγώνα, μετά κατέρρευσε, χάνοντας με σκορ 0:3. Ο ήρωας εκείνης της συνάντησης ήταν ο αμυντικός της Τσέλσι, Ρις Τζέιμς, ο οποίος σημείωσε διπλό.

Πρόβλεψη

Οι αποδόσεις για τη νίκη των γηπεδούχων φαίνονται πολύ χαμηλές. Η κατάσταση με τον σύλλογο πιέζει την Τσέλσι, ενώ οι «καρακάξες» ανέβασαν ρυθμούς, αν και πλέον έχουν προβλήματα προσωπικού. Σε μια τέτοια μάχη υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για αίσθηση, αν και δεν θα ρισκάρουμε ιδιαίτερα, αλλά θα πάρουμε τη νίκη των φιλοξενούμενων με χάντικαπ +1,5 γκολ (απόδοση 1,89).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *