The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Μπόρνμουθ: προγνωστικά για τον αγώνα

Челси-Борнмут-27.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022, 7:30 μ.μ.
Στάμφορντ Μπριτζ

Στις 27 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ, θα πραγματοποιηθούν δύο συναντήσεις, στη μία από τις οποίες θα παίξουν η Τσέλσι και η Μπόρνμουθ, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτό ετοίμασαν οι ειδικοί μας.
Οι «αριστοκράτες» χρειάζονται μια επιστροφή
Η Τσέλσι τα πήγαινε καλά στο πρωτάθλημα έως ότου ένα καταστροφικό σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη ακολουθήθηκε από μόλις δύο βαθμούς. Οι «αριστοκράτες» έχασαν τις τρεις τελευταίες συναντήσεις, γι’ αυτό πέταξαν στην όγδοη γραμμή της βαθμολογίας, τώρα η διαφορά από την πρώτη τετράδα είναι 8 βαθμούς, χρειάζονται μια δυνατή επιστροφή για να επιστρέψουν στη ζώνη του Champions League. Στην ανάπαυλα οι Λονδρέζοι έπαιξαν έναν φιλικό αγώνα, στον οποίο έχασαν από την Άστον Βίλα με σκορ 0:1. Οκτώ παίκτες δεν θα μπορέσουν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο λόγω τραυματισμών.
Είναι σημαντικό τα κεράσια να παραμείνουν στην ελίτ
Η Μπόρνμουθ επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ, τώρα το βασικό καθήκον είναι να παραμείνει στην ισχυρότερη κατηγορία, κάτι που δεν είναι τόσο εύκολο. Μέχρι στιγμής τα «κεράσια» βρίσκονται στην 14η θέση, έχοντας προβάδισμα 3 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού, το ίδιο θέλουν και μέχρι την πρώτη δεκάδα. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα κέρδισε την πιο σημαντική νίκη εντός έδρας, επί της άμεσης αντιπάλου Έβερτον – 3:0, σπάζοντας ένα σερί τεσσάρων ηττών. Μετά το διάλειμμα, ο σύλλογος κατάφερε να παίξει στο Λιγκ Καπ, όπου έχασε εκτός έδρας από τη Νιούκασλ Γιουνάιτεντ 0:1, τα «κεράσια» πέτυχαν οι ίδιοι το μοναδικό γκολ, αλλά σε γενικές γραμμές φαινόταν καλά. Η Μπόρνμουθ έχει δύο απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη συνάντηση.
Προσωπικές συναντήσεις
Η τελευταία φορά που οι αντίπαλοι συναντήθηκαν ήταν τη σεζόν 2019/2020, μετά την οποία η Μπόρνμουθ αποχώρησε από την ελίτ, αλλά ταυτόχρονα κέρδισε την Τσέλσι εκτός έδρας με 1:0 και έπαιξε εντός έδρας 2:2.
Πρόβλεψη
Η Τσέλσι θεωρείται το μεγάλο φαβορί για αυτή τη σύγκρουση, αν και εδώ οι ομάδες μπορούν να συγκριθούν μόνο ως προς τη σύνθεση, επειδή η φόρμα τους είναι άγνωστη. Πιστεύουμε ότι δεν είναι όλα τόσο απλά εδώ, οι οικοδεσπότες θα δυσκολευτούν. Θα ρισκάρουμε να ποντάρουμε στην επιτυχία των φιλοξενούμενων με χάντικαπ +1,5 και απόδοση 1,93.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *