The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Chelsea-Barcelona-20.02

Τσάμπιονς Λιγκ

Στάμφορντ Μπριτζ, Λονδίνο

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την ερχόμενη Τρίτη θα συνεχιστούν τα παιχνίδια των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, ένας από τους αγώνες της αγωνιστικής ημέρας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Τσέλσι και της Μπαρτσελόνα, όπου το ξεκάθαρο φαβορί υπάρχει η καταλανική ομάδα. Την γραμμή πονταρίσματος είναι δύσκολο να αμφισβητήσει κανείς για διάφορους λόγους. Πρώτον, η Μπάρτσα βρίσκεται τώρα σε άριστη κατάσταση, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για την ομάδα του Λονδίνου, η οποία παίζει με διαφορετική επιτυχία. Δεύτερον, οι “μπλαουγκράνα” έχουν εξαιρετικές στατιστικές εκτός έδρας, δηλ. ο παράγοντας της έδρας δεν έχει σημασία για την ενδεκάδα του Βαλβέρντε.

Τέταρτοι στην Πρέμιερ Λιγκ

Η Τσέλσι μετά τις 27 φάσεις στην Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται στην τέταρτη θέση στην κατάταξη της βρετανικής ελίτ, στο ενεργητικό των «μπλε» υπάρχουν 53 βαθμοί, τρεις μονάδες λιγότερο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία είναι στη δεύτερη θέση, η Τότεναμ και η πέμπτη θέση απέχουν μόνο ένα βαθμό πίσω.

Ηγέτης της Πριμέρα

Η Μπαρτσελόνα απέτυχε δύο φορές στο πρωτάθλημα Ισπανίας, πρώτα στο ντέρμπι δεν κατάφερε να νικήσει την Εσπανιόλ, η συνάντηση αυτή έληξε με σκορ 1:1, και μετά, πλέον στο “Κάμπ Νόου”, έπαιξε 0:0 με τη Χετάφε. Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Μπαρτσελόνα εκτός έδρας νίκησε την Έιμπαρ 2:0. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος οι “μπλαουγκράνα” είναι στην πρώτη θέση, με 62 βαθμούς στο ενεργητικό. Εκτός έδρας στο πρωτάθλημα της Ισπανίας η Μπαρτσελόνα έπαιξε 13 αγώνες, όπου σημείωσε δέκα νίκες και τρεις ισοπαλίες, η διαφορά τερμάτων είναι 31:6.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα ταξιδεύει στο Λονδίνο για τη νίκη, η ομάδα του Βαλβέρντε μαζί με την Μάντσεστερ Σίτι δείχνει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, είναι απίθανο η ομάδα του Κόντε να είναι σε θέση να αντισταθεί στους Καταλανούς. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στους φιλοξενούμενους φαίνεται τέλειο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *