The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Μίλαν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Челси-Милан-05.10

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – Αγωνιστική 3/6

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάμφορντ Μπριτζ

Αν δείτε τις αφίσες των αγώνων του Champions League που έχουν προγραμματιστεί για τις 5 Οκτωβρίου, το ζευγάρι Τσέλσι – Μίλαν φαίνεται εντυπωσιακό, διαβάστε την πρόβλεψη για την αναμέτρηση αυτών των κορυφαίων συλλόγων στην ιστοσελίδα μας.

Οι «αριστοκράτες» έχουν μια δύσκολη μεταβατική περίοδο

Μετά την αλλαγή του προπονητή, η Τσέλσι δεν είχε εύκολους αγώνες, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη, γιατί οι παίκτες πρέπει να συνηθίσουν τον νέο προπονητή και τις ιδέες του. Στον τελευταίο γύρο της Premier League οι «αριστοκράτες» κέρδισαν με μεγάλη δυσκολία την Κρίσταλ Πάλας στο ντέρμπι με σκορ 2:1, σημειώνοντας το καθοριστικό γκολ στο τελευταίο λεπτό του κύριου χρόνου. Η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι πέμπτη στο πρωτάθλημα, ένα βαθμό πίσω από την πρώτη τετράδα. Οι Λονδρέζοι είναι οι τελευταίοι στον όμιλό τους στο Champions League, έχοντας σκοράρει έναν βαθμό σε δύο παιχνίδια, πρώτα έχασαν εκτός έδρας από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ – 0:1 και στη συνέχεια δεν κατάφεραν να κερδίσουν τη Σάλτσμπουργκ εντός έδρας – 1:1. Πέντε παίκτες δεν θα βοηθήσουν την ομάδα στην επερχόμενη συνάντηση.

Σε καλή κατάσταση η Μίλαν

Η νυν πρωταθλήτρια Ιταλίας δείχνει καλή τη φετινή σεζόν, αν και υπάρχουν λάθη. Στον τελευταίο γύρο της Serie A, η Μίλαν άρπαξε με πολύ κόπο τη νίκη επί της Έμπολι με σκορ 3:1. Οι «ροσονέρι» είναι πέμπτοι στο πρωτάθλημα, αλλά είναι μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τους κορυφαίους. Η ομάδα οδηγεί τον όμιλο του Champions League με 4 βαθμούς, μια εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Σάλτσμπουργκ και μια νίκη 3-1 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ εντός έδρας. Εννέα παίκτες θα χάσουν το παιχνίδι λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Προκαλεί μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι τόσο μεγάλοι σύλλογοι έχουν μια σύντομη ιστορία προσωπικών αναμετρήσεων, στο Champions League συναντήθηκαν μόνο μία φορά, ήταν το 1999, τότε στη φάση των ομίλων και οι δύο συναντήσεις έληξαν ισόπαλες.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, ωστόσο, δεδομένου της σύνθεσης των Λονδρέζων, δεν θα είναι όλα εύκολα. Η Μίλαν έχει καλή ομάδα και οι παίκτες ξέρουν πώς να παίζουν απέναντι σε ομάδες αυτού του επιπέδου. Περιμένουμε να δούμε έναν επίμονο αγώνα και να προσφερθούμε να ποντάρουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων με χάντικαπ +1 γκολ με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *