The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Челси-ВестХэм-21.12b

Κύπελλο Αγγλίας

Σάββατο, 17 Απριλίου 2021, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γουέμπλεϊ

Στις 17 Απριλίου στο Κύπελλο Αγγλίας θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, πρόβλεψη για τον αγώνα ετοιμάστηκε από τους δημοσιογράφους του πόρου μας.

Η Τσέλσι είναι δύσκολο να προλάβει παντού

Μέχρι στιγμής η Τσέλσι τα πάει καλά, οι ημιτελικοί του Champions League και οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Αγγλίας. Στην Πρέμιερ Λιγκ ο σύλλογος είναι πέμπτος, αλλά μέχρι την επιθυμητή τετράδα θέλει μόνο ένα βαθμό. Το κύριο ερώτημα είναι αν η ομάδα θα αντέξει μέχρι το τέλος της σεζόν, επειδή υπάρχουν αμφιβολίες ότι οι Λονδρέζοι θα κερδίσουν τουλάχιστον ένα από τα τρόπαια και αν δεν μπουν στην κορυφή-4 του πρωταθλήματος, τότε η σεζόν θα θεωρηθεί αποτυχία. Αυτή την εβδομάδα οι παίκτες του Tuchel έχασαν 0:1 στο δεύτερο παιχνίδι από την Πόρτο στο Champions League, αλλά αφού κέρδισαν την πρώτη συνάντηση 2:0, κατάφεραν να προχωρήσουν περαιτέρω.

Οι «πολίτες» θέλουν να κερδίσουν όλα τα τρόπαια

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι μια ομάδα που θυσιάζει το ένα τουρνουά για χάρη του άλλου, οι «πολίτες» χρειάζονται όλα τα τρόπαια. Στην Πρέμιερ Λιγκ ο στόχος έχει σχεδόν επιτευχθεί, η ομάδα ηγείται με σταθερό περιθώριο. Στο Λιγκ Καπ έφτασαν στον τελικό, όπου θα παίξουν εναντίον της Τότεναμ. Αυτή την εβδομάδα κατάφεραν να νικήσουν την Ντόρτμουντ σε έναν δύσκολο αγώνα και τώρα θα παίξουν στους ημιτελικούς του Champions League με την ΠΣΖ. Οι ιδιοκτήτες είναι έτοιμοι να κάνουν τους παίκτες τους πλούσιους αν καταφέρουν να κερδίσουν όλα τα τουρνουά. Οι «πολίτες» είναι τώρα σε εξαιρετική κατάσταση και μπορούν να επιτύχουν τους στόχους τους.

Προσωπικές συναντήσεις

Μόνο μία φορά οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους αυτή τη σεζόν, τότε στην Πρέμιερ Λιγκ, οι «πόλεις» κέρδισαν με σιγουριά με σκορ 3:1. Στη Μανσίτη χρειάστηκαν 34 λεπτά για να σκοράρει τρία γκολ, ενώ οι «μπλε» σκόραραν το γόητρο του γκολ στην παράταση.

Πρόβλεψη

Θα παίξουν δύο σύλλογοι που είναι οι σημερινοί ημιφιναλίστ του Champions League. Φυσικά, και οι δύο ομάδες έχουν κορυφαίους παίκτες και πολύ γνωστούς προπονητές. Η Μανσίτι είναι το φαβορί, κάτι που είναι προφανές, καθώς η ομάδα είναι πιο σταθερή, ο Γκουαρδιόλα γνωρίζει καλύτερα τις ικανότητες των παικτών του και ο Τούσελ ανέλαβε την Τσέλσι μόνο στα μέσα της σεζόν. Στοιχηματίζουμε στη σαφή νίκη των «πολιτών» με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *