The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Челси-МанчестерЮнайтед-25.06b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stamford Bridge

Ο κεντρικός αγώνας της ημέρας θα διεξαχθεί στις 25 Ιουνίου στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου η Τσέλσι θα φιλοξενεί την Μάντσεστερ Σίτι. Οι ειδικοί μας έχουν ήδη προετοιμάσει μια λογική πρόβλεψη για αυτήν την αναμέτρηση.

Οι Λονδρέζοι παραμένουν στην πρώτη τετράδα

Η Τσέλσι έχει ένα απλό στόχο για τη σεζόν να τελειώσει στη ζώνη του Champions League. Προς το παρόν ο σύλλογος είναι ο τέταρτος και έχει κάθε ευκαιρία να πετύχει το στόχο του. Αλλά πολλοί προέβλεπαν αποτυχία των «μπλε», δεν υπήρχε ενίσχυση της σύνθεσης, εμπιστεύθηκαν τον νεαρό προπονητή. Η διαφορά από την τρίτη θέση είναι τώρα 4 πόντοι, με το παιχνίδι στο αποθεματικό, ενώ η διαφορά από την πέμπτη θέση είναι 5 πόντοι. Οι «αριστοκράτες» ουσιαστικά αποκλείστηκαν από το Champions League, κανείς δεν πιστεύει ότι θα κερδίσουν πίσω το 0:3 από την Μπάγερν Μονάχου. Ο Φρανκ Λάμπαρντ έκανε καλή δουλειά εμπιστεύοντας πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Για το καλοκαίρι ο σύλλογος σκοπεύει να ενισχυθεί σοβαρά, ο Timo Werner έχει ήδη υπογράψει, τον οποίο κυνηγούσαν πολλά κορυφαία κλαμπ. Μετά την καραντίνα η Τσέλσι νίκησε την Άστον Βίλα εντός έδρας με σκορ 2:1.

Ανελέητοι «πολίτες»

Η Μάντσεστερ Σίτι θα μπορούσε να μην κουράζεται πολύ στο Premier League, διότι με μεγάλη πιθανότητα, το αποτέλεσμα της ομάδας δεν θα ληφθεί υπόψη και οι «πολίτες» δεν θα παίξουν σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Παρ’ όλα αυτά, ο σύλλογος κατεδαφίζει όλους στο δρόμο του, αφού μετά την καραντίνα νικήθηκε η Άρσεναλ 3:0 και η Μπέρνλι 5:0. Η ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση και πιθανότατα θα παραμείνει σε αυτήν. Το παιχνίδι της ενδεκάδας του Γκουαρδιόλα είναι σκέτη απόλαυση. Θα είναι ενδιαφέρον να δείτε την ομάδα στο Champions League, όπου πρέπει ακόμη να περάσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από την εκτός έδρας νίκη 2:1.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε τον αντίπαλο στην έδρα τους με σκορ 2:1. Όλα τα γκολ σ’ εκείνη τη συνάντηση σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Πρόβλεψη

Από την άποψη του τουρνουά, η νίκη εδώ είναι πιο απαραίτητη για τους Λονδρέζους, αλλά οι «πολίτες» έχουν σημειώσει τρελή φόρμα. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι bookmakers προτιμούν τους παίκτες του Γκουαρδιόλα. Περιμένουμε έναν ανταγωνιστικό αγώνα και θα στοιχηματίσουμε στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι. Με τη Τσέλσι θα δυσκολευτεί πιο πολύ από ό, τι στις δύο προηγούμενες συναντήσεις, αν και οι «πολίτες» φαίνονται υπέροχοι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *