The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: προγνωστικά για στοίχημα

Челси-МанчестерЮнайтед-28.11

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάμφορντ Μπριτζ

Η Premier League της Αγγλίας θεωρείται δικαίως η ισχυρότερη ποδοσφαιρική κατηγορία στην Ευρώπη και τον κόσμο. Υπάρχουν αρκετές κορυφαίες αναμετρήσεις εδώ, ακόμη και στο επίπεδο των μεσαίων ομάδων. Αλλά, φυσικά, η κύρια ίντριγκα αυτού του Σαββατοκύριακου πέφτει στη μονομαχία της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η αναμέτρηση αφέθηκε από τους διοργανωτές στο τέλος.

Η Τσέλσι ανεβάζει ξανά ρυθμούς

Οι «αριστοκράτες» δεν είναι τέλειοι, και αστοχούν. Τον τελευταίο μήνα, από τα τέλη Οκτωβρίου, σημείωσαν μόνο ισοπαλίες με Σαουθάμπτον και Μπέρνλι, και αυτές ήταν ξεκάθαρη απώλεια βαθμών. Όμως, από την άλλη, και σε αυτά τα παιχνίδια οι παίκτες του Τόμας Τούχελ δεν έχασαν, κέρδισαν βαθμούς, ακόμη και χωρίς τον Λουκάκου και τον Βέρνερ κατάφεραν να σκοράρουν ταυτόχρονα. Και μετά τη παύση για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, οι Μπλε σημείωσαν δύο φορές 3-0 πρώτα στην Premier League με τη Λέστερ και μετά στο Champions League παίρνοντας εκδίκηση από τη Γιουβέντους για την ήττα στο Τορίνο. Προκαλεί ερωτήσεις που ο λονδρέζικος σύλλογος είναι πλέον παντού πρωτοπόρος;

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι τώρα στην ουσία σε λειτουργία επανεκκίνησης

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» αποδέχτηκαν επιτέλους ότι έμειναν με αδειανά χέρια. Ο Σόλσκιερ ο οποίος ήρθε κάποτε ως προσωρινός, μέχρι να βρουν κάποιον να αντικαταστήσουν τον απολυμένο Μουρίνιο, έμεινε για μερικά χρόνια. Και, γενικά, έκανε καλή δουλειά. Μαζί του η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στους κανονικούς συμμετέχοντες του Champions League. Την περασμένη σεζόν υπήρχε η 2η θέση στην Premier League και ο τελικός του Europa League, ωστόσο, χαμένος. Αλλά αντί για περαιτέρω πρόοδο αυτό το φθινόπωρο, σημειώθηκε αποτυχία, ειδικά με φόντο τη φιλόδοξη καλοκαιρινή ενίσχυση. Ναι, δεν είναι σίγουρο ότι ο Όλε Γκούναρ χρειαζόταν τον Ρονάλντο και τόσο, αλλά ο Κριστιάνο σκοράρει τακτικά. Και ο Sancho, ένας άλλος ντεμπιτάντ, διακρίθηκε την Τρίτη μόλις τελικά απολύθηκε ο Νορβηγός. Αυτή η απόφαση ήταν εμφανώς καθυστερημένη, ακόμη και το 0-5 με τη Λίβερπουλ ήταν ήδη προφανές σύμβολο κατάρρευσης. Αλλά περίμεναν μέχρι το 1-4 με τη Γουότφορντ. Τι περιμένει τώρα την πιο δημοφιλή ομάδα, πόσο θα διαρκέσει αυτή η μεταβατική περίοδος; Φαίνεται ότι ο Ράνγκνικ βρίσκεται ήδη στη Βρετανία, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα…

Προηγούμενοι αγώνες

Η Τσέλσι έχει αρχίσει να τα πηγαίνει καλύτερα τελευταία. Πέρυσι, μετά από τρεις σερί ήττες, οι «αριστοκράτες» κέρδισαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον εκτός έδρας ημιτελικό του κυπέλλου. Και στο πρωτάθλημα 2020/2021 και οι δύο φορές σημειώθηκε ισοπαλία χωρίς τέρματα.

Πρόβλεψη

Υπό τέτοιες συνθήκες δεν αναμένεται αγώνας. Παίρνουμε το προφανές στοίχημα στη νίκη της Τσέλσι (απόδοση 1,65).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *