The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Λιλ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 10 Δεκεμβρίου 2019

Челси-Лилль-10.12b

Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Η– 6 ημέρα αγωνιστικής από 6

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stamford Bridge

Στον έκτο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ η Τσέλσι Λονδίνου θα αγωνιστεί με τη Γαλλική Λιλ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 10/12/2019 στις 10:00 μμ. στο Stamford Bridge.

Τσέλσι

Η Τσέλσι τον τελευταίο καιρό φαινόταν πολύ αξιοπρεπής και συνεχίζει να κατέχει θέση στην κορυφή-4 του αγγλικού πρωταθλήματος. Ωστόσο, στους τρεις τελευταίους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας έχασε και η ήττα από την Έβερτον ήταν η πιο προσβλητική. Αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα του Lampard βρίσκεται στην τρίτη θέση, πίσω από τη Βαλένθια σε πρόσθετους δείκτες. Οι «συνταξιούχοι» στους τελευταίους  γύρους νίκησαν την Άγιαξ (0:1), έπαιξαν ισοπαλία μαζί της (4:4) και με τις «νυχτερίδες» (2:2).

Λιλ

Η Γαλλική Λιλ μετά την αποχώρηση του Νικολάου Πέπε αποδυναμώθηκε αισθητά. Η ομάδα έχει σκόρερ παρόμοια σε στυλ με τον σημερινό παίκτη της Άρσεναλ, αλλά τα «σκυλιά» δεν καταφέρνουν να επιτύχουν προηγούμενα αποτελέσματα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα κλείνει την κατάταξη, έχοντας μόνο ένα βαθμό μετά από πέντε αγώνες. Σε τελευταία παιχνίδια έπαιξε ισοπαλία με τη Βαλένθια (1:1), μετά από την οποία έχασε από αυτήν με σκορ 4:1. Και έχασε επίσης εντός έδρας από την Άγιαξ (0:2).

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι χρειάζεται νίκη επί της Λιλ για να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα πλέι-οφ. Και τότε θα πρέπει να ελπίζουν ότι στον  παράλληλο αγώνα η Βαλένθια δεν θα νικήσει τον αρχηγό του ομίλου την Άγιαξ. Ως εκ τούτου, οι «συνταξιούχοι» θα αγωνιστούν μέχρι το τέλος και θα πάρουν τα δικά τους. Αν και είναι πιθανές οι αιχμηρές αντεπιθέσεις από τους φιλοξενούμενους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *