The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Λίβερπουλ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Chelsea-Liverpool-03.03b

Κύπελλο Αγγλίας – Πέμπτος γύρος

Τρίτη, 3 Μαρτίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stamford Bridge

Στις 3 Μαρτίου στο πλαίσιο των 16 του Κυπέλλου Αγγλίας θα πραγματοποιηθούν τρεις αγώνες. Η πιο ενδιαφέρουσα, βέβαια, θα είναι η συνάντηση Τσέλσι – Λίβερπουλ. Δεν μπορούσαμε να χάσουμε έναν τέτοιο αγώνα, οπότε σας προτείνουμε την αποκλειστική μας πρόβλεψη.

Οι Λονδρέζοι έχασαν τη λαβή τους

Οι «αριστοκράτες» ξεκίνησαν απροσδόκητα δυνατά αυτή τη σεζόν και με σιγουριά κρατιόντουσαν στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ. Δεν υπάρχουν λαμπρά αστέρια στη σύνθεση της ομάδας, αλλά υπάρχουν ισχυροί νέοι ποδοσφαιριστές. Με την πάροδο του χρόνου έγινε η αναμενόμενη ύφεση. Η Τσέλσι συνεχίζει ακόμα να παραμένει στην 4η θέση, αλλά οι ανταγωνιστές είναι ήδη κοντά. Οι Λονδρέζοι κατάφεραν να βγουν από τον όμιλό τους στο Champions League, αλλά προφανώς η ομάδα θα αποκλειστεί στους 16. Οι «μπλε» χωρίς καμία ευκαιρία έχασαν εντός έδρας τον πρώτο αγώνα από την Μπάγερν Μονάχου, είναι σχεδόν αδύνατο να κερδίσει ένα τέτοιο χάντικαπ εκτός έδρας. Στο Κύπελλο Αγγλίας οι Λονδρέζοι θα προσπαθήσουν να φτάσουν στο μέτρο του δυνατού. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ειδικά προβλήματα σε αυτό το τουρνουά.

Οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ δεν ενδιαφέρονται πολύ για το Κύπελλο

Με τη Λίβερπουλ συνέβη αυτό που περίμεναν πολλοί μισούντες του συλλόγου. Οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ υπέστη την πρώτη ήττα τους αυτή τη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ εκτός έδρας από έναν από τα αουτσάιντερ την Γουότφορντ με σκορ 3:0. Αυτή η αποτυχία δεν επηρέασε την κατάταξη, ακόμα και αν η Μάντσεστερ Σίτι ο κερδίσει τον αγώνα της, η Λίβερπουλ θα έχει πλεονέκτημα 19 βαθμών. Οι τύποι του Κλοπ έχασαν και τον πρώτο τους αγώνα των 16 στο Champions League εκτός έδρας από την Ατλέτικο Μαδρίτης 1:0. Ίσως αυτές οι αποτυχίες πρόσβαλαν εν μέρει την ομάδα ψυχολογικά. Αυτή τη σεζόν η Λίβερπουλ κατέστησε σαφές ότι δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τα αγγλικά κύπελλα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους αυτή τη σεζόν, σε εκείνη τη συνάντηση η νίκη εκτός έδρας με σκορ 2:1 πήγε στη Λίβερπουλ. Επίσης οι αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ κέρδισαν στη διαδικασία των πέναλτι.

Πρόβλεψη

Τα bookmakers δίνουν υψηλές αποδόσεις για αυτή τη συνάντηση, κρίνοντας από τις οποίες οι γηπεδούχοι είναι μικρό φαβορί. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Λίβερπουλ δεν επενδύει στο Κύπελλο Αγγλίας, ο Γιούργκεν Κλοπ γενικά μπορεί να αφήσει πολλούς ηγέτες στο αποθεματικό. Στην ιδανική περίπτωση, η πρόβλεψη για τον αγώνα Τσέλσι – Λίβερπουλ θα πρέπει να γίνει όταν μαθευτούν οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων. Οι Λονδρέζοι θα είναι πράγματι περισσότερο παρακινημένοι, αλλά αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό αν η Λίβερπουλ θα παίξει τη βάση. Εδώ εξετάζουμε το ενδεχόμενο στοίχημα ανταλλαγής των γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *