The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Λέστερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

LEICESTER, ENGLAND - JANUARY 19: Jamie Vardy of Leicester City is challenged by Mason Mount and Thiago Silva of Chelsea  during the Premier League match between Leicester City and Chelsea at The King Power Stadium on January 19, 2021 in Leicester, England. Sporting stadiums around the UK remain under strict restrictions due to the Coronavirus Pandemic as Government social distancing laws prohibit fans inside venues resulting in games being played behind closed doors. (Photo by Michael Regan/Getty Images)

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022, 5:00 μ.μ.

Στάμφορντ Μπριτζ

Τα Σαββατοκύριακα προσφέρουν παραδοσιακά μεγάλη πυκνότητα ποδοσφαιρικών γεγονότων. Ιδιαίτερα ενεργά στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ θα αγωνιστούν, κατά πάγια συνήθεια των ντόπιων, το Σάββατο. Αυτή την περίοδο θα παίξει και η τοπική φαβορί Τσέλσι. Η Λέστερ θα αντιμετωπίσει τον μεγιστάνα. Υπάρχει ίντριγκα σε ένα τέτοιο ζευγάρι; Η συντακτική επιτροπή του ιστότοπου δημοσιεύει την πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 27 Αυγούστου 2022.

Η Τσέλσι δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή αυτή τη σεζόν

Οι «αριστοκράτες» στην αρχή τουλάχιστον σημείωσαν ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα. Με τη σεμνή Έβερτον, κατάφεραν να κερδίσουν νίκη, ακόμα κι αν αυτή δόθηκε με ένα μόνο γκολ από πέναλτι, που πραγματοποίησε ο Ζορζίνιο λίγο πριν το σφύριγμα για το διάλλειμα. Ισοπαλία με την Τότεναμ μπορεί να θεωρηθεί σχετικά καλό αποτέλεσμα, αν και ωστόσο ο Κέιν πέτυχε 2-2 εκεί στο 96ο λεπτό. Αλλά στις 21 Αυγούστου ο μεγιστάνας απέτυχε εντελώς, χάνοντας από τη Λιντς συντριπτικά 0-3. Ο Tuchel είπε ωμά ότι χάρισαν στον αντίπαλο 2 γκολ. Ακόμα και ο Κουλιμπαλί άρπαξε την κόκκινη κάρτα και στο κέντρο της άμυνας υπάρχει μια πραγματική τρύπα.

Η Λέστερ αρχίζει ειλικρινά να τρομάζει τους θαυμαστές της

Οι «αλεπούδες» έχουν παλέψει σκληρά δύο φορές υπό τον Μπρένταν Ρότζερς για την επιστροφή στο Champions League. Βέβαια ανεπιτυχές, ως αποτέλεσμα, κέρδισαν μόνο το κύπελλο και το Σούπερ Καπ. Αλλά μετά την πτώση στην 8η θέση στην τελευταία κλήρωση, φαίνεται ότι οι ιδιοκτήτες έχουν χάσει σοβαρά το ενδιαφέρον τους για το έργο. Μέχρι στιγμής από τους νεοφερμένους πήραν μόνο το Σμίτις, τερματοφύλακα που ήρθε από τη Σουόνσι ως ελεύθερος. Και αυτό γιατί άφησαν τον Νο 1 τους, τον Kasper Schmeichel, να πάει στη Νις. Σε εξέλιξη βρίσκονται σοβαρές διαπραγματεύσεις για την πώληση άλλων ηγετών, κυρίως του Φοφάνα στην Τσέλσι. Και μόνο ο Βάρντι επέκτεινε το συμβόλαιο τον Αύγουστο, παρά το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι σε τέτοιες συνθήκες η Λέστερ απέτυχε στην έναρξη της κλήρωσης. Πρώτον, χάθηκε το προβάδισμα 2 τερμάτων εντός έδρας επί της Μπρέντφορντ. Και μετά από αυτή την ισοπαλία, η ομάδα έχασε όχι μόνο από την Άρσεναλ, αλλά και από τη Σαουθάμπτον. Φαίνεται ότι τώρα δεν γίνεται λόγος για σοβαρά καθήκοντα, να μην πέσουν στον αγώνα για επιβίωση.

Προηγούμενοι αγώνες

Αλλά σε αυτή τη διαμάχη υπάρχει λίγο πολύ ισότητα, αν μιλήσουμε τα τελευταία χρόνια. Σε 12 τελευταίους αγώνες, οι πλευρές έχουν ίσο αριθμό νικών, από 3 η καθεμία.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι θεωρείται το ξεκάθαρο φαβορί στο ζευγάρι. Δεν θα περάσει εύκολα ωστόσο, ειδικά από τη στιγμή που η Λέστερ προφανώς θα έρθει να υπερασπιστεί το 0-0. Αξίζει να σταθούμε στην πρόταση «το σύνολο είναι κάτω από 3,0 γκολ» (απόδοση 1,77).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *