The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Λέστερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лестер-Челси-15.05

Κύπελλο Αγγλίας

Σάββατο, 15 Μαΐου 2021, 7:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γουέμπλεϊ

Ο τελικός του εθνικού κυπέλλου έχει προγραμματιστεί για τις 15 Μαΐου στην Αγγλία, όπου θα παίξουν Τσέλσι εναντίον Λέστερ, διαβάστε τα προγνωστικά του αγώνα στον πόρο μας.

Οι «αριστοκράτες» μπορούν να κερδίσουν πολλά

Η Τσέλσι υπό τον Τούχελ φαίνεται εξαιρετική, φυσικά, τον ρόλο του έπαιξε εδώ και ο Φράνκ Λαμπάρντ, ο οποίος σχημάτισε την ομάδα, αλλά ο Γερμανός τεχνικός είναι αυτός που βγάζει το μέγιστο από τους παίκτες. Η Τσέλσι μπορεί να κερδίσει δύο τρόπαια αυτή τη σεζόν, το FA Cup και το Champions League, όπου θα πρέπει να παίξει εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι. Στο πρωτάθλημα ο σύλλογος είναι τέταρτος, θέση στο πρώτο κουαρτέτο δεν είναι ακόμη εγγυημένη, αλλά οι «μπλε» είναι σίγουροι ότι θα μείνουν εδώ, μια νίκη στις δύο τελευταίες συναντήσεις θα είναι αρκετή. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα έχασε στο ντέρμπι από την Άρσεναλ – 0:1.

Η Λέστερ έχει μια ποιοτική σεζόν

Οι «αλεπούδες» δεν θεωρούνται πλέον καινούριες, καθώς ο σύλλογος αγωνίζεται για τις 4 πρώτες θέσης τη σεζόν. Τώρα η Λέστερ είναι η τρίτη στην Πρέμιερ Λιγκ, η πιθανότητα πρόκρισης στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ υψηλή, αλλά το πρόγραμμα είναι εξαιρετικά δύσκολο, γιατί μένει να παίξουν στο πρωτάθλημα εναντίον της Τσέλσι και της Τότεναμ. Στον τελευταίο αγώνα οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς κατάφεραν να κερδίσουν την πιο σημαντική νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2:1. Η νίκη του FA Cup θα είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για τις «αλεπούδες». Για τη Λέστερ αυτό θα είναι ο πέμπτος τελικός, τους προηγούμενους τέσσερις το κλαμπ έχασε.

Προσωπικές συναντήσεις

Αυτή τη σεζόν οι αντίπαλοι κατάφεραν να παίξουν μεταξύ τους μόνο μία φορά, η Λέστερ γιόρτασε τη νίκη εντός έδρας με σκορ 2:0. Μόλις τρεις ημέρες μετά τον τελικό του κυπέλλου, οι σύλλογοι θα παίξουν ξανά μεταξύ τους στο πρωτάθλημα.

Πρόβλεψη

Αν και η Λέστερ είναι μια πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα, η Τσέλσι κατατάσσεται υψηλότερα και ως εκ τούτου θεωρείται το φαβορί της επερχόμενης μάχης. Ο αγώνας θα είναι σίγουρα δύσκολος, δεν πρέπει να περιμένετε ένα παραγωγικό παιχνίδι όταν διακυβεύεται το FA Cup. Προσφέρουμε να στοιχηματίσετε στο σύνολο είναι κάτω των 2,5 γκολ με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *