The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Λέστερ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Chelsea-LeicesterCity-18.08

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019, 6:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάμφορντ Μπριτζ (Λονδίνο)

Προσφέρουμε στους αναγνώστες μας την πρόβλεψη για τον αγώνα Τσέλσι εναντίον Λέστερ, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Περιμένουμε συναρπαστική μάχη δύο ενδιαφερόντων ομάδων.

Η Τσέλσι δεν είναι τόσο άσχημη

Μετά τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν πολλοί θα μπορούσαν να επικρίνουν την Τσέλσι για αποτυχία. Η ομάδα έχασε 4:0 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον πρώτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, και μετά έχασε στη διαδικασία των πέναλτι από τη Λίβερπουλ στον αγώνα για το Σούπερ Καπ της UEFA. Εάν αναλύσουμε και τα δύο αυτά παιχνίδια, οι παίκτες του Frank Lampard δεν έπαιζαν και τόσο άσχημα, και στο Μάντσεστερ το σκορ δεν αντιστοιχούσε στο παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση, το παιχνίδι θα ξεχαστεί γρήγορα και το αποτέλεσμα θα παραμείνει στα αρχεία. Οι «αριστοκράτες» χρειάζονται νίκη για να αποκτήσουν ψυχολογική σιγουριά, οι κερκίδες θα πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ενδιαφέρουσες “αλεπούδες”

Η Λέστερ τελείωσε ένατη πέρυσι, 5 βαθμούς πίσω από τη ζώνη των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων. Κατά τη διάρκεια της σεζόν η ομάδα έπαιξε άνισα, αλλά γενικά, οι “αλεπούδες” παρέμειναν εκείνοι οι άβολοι αντίπαλοι για οποιοδήποτε σύλλογο. Στο τέλος της περασμένης σεζόν ο Brendan Rogers έγινε προπονητής της ομάδας, μετά απ’ αυτό εμφανίστηκαν γρήγορα θετικές αλλαγές στο παιχνίδι. Οι “αλεπούδες” έπαιξαν καλά τον πρώτο αγώνα αυτής της σεζόν, η Λέστερ αν και δεν κατάφερε να νικήσει την Γουλβερχάμπτον στο γήπεδο της, η ομάδα είχε καλύτερη εμφάνιση από τον ισχυρό αντίπαλό της. Ο αγώνας έληξε με σκορ 0:0.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν οι αντίπαλοι συναντήθηκαν τρεις φορές. Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας οι αγώνες δεν ήταν πολύ παραγωγικοί, η Λέστερ κατάφερε να κερδίσει 1:0 εκτός έδρας και εντός έδρας κατέγραψε ισοπαλία 0:0. Ενώ στο αγώνα κυπέλλου η Τσέλσι αποδείχθηκε ισχυρότερη με τη νίκη στην παράταση με σκορ 2:1.

Πρόβλεψη

Περιμένουμε ενδιαφέρουσα μάχη των δύο οργανωμένων ομάδων. Οι γηπεδούχοι εδώ χρειάζονται πραγματικά τη νίκη για να ανέβουν το ηθικό του και το κύρος του νέου προπονητή, αλλά η Λέστερ δεν είναι συνηθισμένη να κάνει δώρα σε κάποιον. Περιμένουμε να δούμε το παιχνίδι με αντίθετη πορεία, όπου κάθε ομάδα θα έχει τις δικές της ευκαιρίες. Βάσει αυτών των εκτιμήσεων προτείνουμε να πάρετε το στοίχημα και οι δύο θα σκοράρουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μπαρτσελόνας με απόδοση 1,7.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *