The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Κρίσταλ Πάλας: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Челси-Ливерпуль-20.09b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάμφορντ Μπριτζ

Αυτή την εβδομάδα στην Αγγλία έπαιξε έναν άλλο γύρο στο Λιγκ Καπ. Η Τσέλσι έπαιξε επίσης, αλλά οι «αριστοκράτες» πάλι θα ανοίξουν τη νέα περιοδεία στην Πρέμιερ Λιγκ. Θα παίξουν ενάντια στην Κρίσταλ Πάλας το Σάββατο το απόγευμα.

Έναρξη της σεζόν για τη Τσέλσι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί θετική

Οι «αριστοκράτες» έχουν ξοδέψει τεράστια χρηματικά ποσά, ειδικά για αυτό το «παράθυρο μεταγραφών». Αλλά την ίδια στιγμή, από τους 5 αγώνες τους, κέρδισαν μόνο 2: με την Μπράιτον, στις 14 Σεπτεμβρίου, και επίσης με την Μπάρνσλι στο Λιγκ καπ (αλλά 6:0). Στους υπόλοιπους αγώνες οι παίκτες του Λαμπάρντ ήταν απογοητευτικοί. Έχασαν 0-2 από τη Λίβερπουλ, έχασαν τρεις φορές από την Γουέστ Μπρομ, παίζοντας ισοπαλία με τον αρχάριο. Και την Τρίτη, ο Φρανκ έχασε από τον δάσκαλό του, Μουρίνιο και τη Τότεναμ. Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός που τα «σπερς» έχουν δολοφονικό πρόγραμμα. Παρ’ όλα αυτά, ο Λαμέλα απάντησε με γκολ στο 83ο λεπτό και ισοφάρισε. Στη διαδικασία των πέναλτι ο Μέντι έχασε από τον Λλιόρη (πιο συγκεκριμένα, ο Μάουντ πέτυχε δοκάρι). Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και θετικές πτυχές. Εμφανίστηκε επιτέλους νέος τερματοφύλακας, οι νέοι παίκτες σκόραραν τα πρώτα γκολ και η ομάδα με τα «κοτσύφια» κέρδισε πίσω 0-3.

Η Κρίσταλ Πάλας κατάφερε να χάσει τα πάντα

Η ομάδα έχει εναλλάξει μέχρι στιγμής μεταξύ επιτυχημένων παιχνιδιών και αποτυχιών. Οι παίκτες του Roy Hodgson ξεκίνησαν στην Πρέμιερ Λιγκ με 2 συνεχόμενες νίκες (1-0 με την Σαουθάμπτον και εντυπωσιακό 3-1 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), και το πρώτο βιολί της ομάδας έπαιζε ως συνήθως ο Γουίλφριντ Ζάχα. Μεταξύ αυτών των νικών χώθηκε ο αποκλεισμός από Λιγκ Καπ μετά το 0-0 με την Μπόρνμουθ, κι όμως η αρχή για το μέτριο κλαμπ ήταν εξαιρετική. Αλλά τότε η Έβερτον προσγείωσε την ομάδα. Ο φιλόδοξος σύλλογος από Λίβερπουλ κέρδισε αρκετά καλά στο Λονδίνο στις 26 Σεπτεμβρίου. Ο στόχος του Calvert-Lewin απαντήθηκε αρκετά γρήγορα. Όμως, το σουτ του Kuyate παρέμεινε το μόνο ακριβές της ενδεκάδας του «old Roy», ο οποίος τελικά έχασε τη μονομαχία του από τον Κάρλο Αντσελότι 1-2. Παρόλο που το αποφασιστικό γκολ σημειώθηκε από το πέναλτι, και ο διευθυντής της Κρίσταλ Πάλας είναι σίγουρος ότι ο διαιτητής παρερμήνευσε εσφαλμένα την επαφή της μπάλας με το χέρι.

Προηγούμενοι αγώνες

Από το 2018 η Κρίσταλ Πάλας δεν μπορεί να αντισταθεί τουλάχιστον κατά κάποιον τρόπο στην Τσέλσι. Και οι 5 τελευταίοι αγώνες μεταξύ των συλλόγων κερδήθηκαν από τους «αριστοκράτες».

Πρόβλεψη

Ακόμα και μετά τον αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ, ο Λάμπαρντ επαίνεσε την ομάδα, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι πρέπει να σκοράρουν το 2ο γκολ αν καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ. Περιμένουμε κάτι τέτοιο από τον αγώνα του Σαββάτου: στοιχηματίζουμε στους «αριστοκράτες» με χάντικαπ -1 γκολ (απόδοση – 1,64).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *