The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Κρίσταλ Πάλας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Chelsea-Crystal Palace-4.11

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Στάμφορντ Μπριτζ, Λονδίνο

Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το πρόγραμμα της Κυριακής της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα ολοκληρώνει η μονομαχία μεταξύ Τσέλσι και Κρίσταλ Πάλας, μια από τις παραλλαγές του ντέρμπι του Λονδίνου. Το προφανή φαβορί του ζευγαριού είναι οι «αριστοκράτες», η ομάδα του Σάρι συνεχίζει να αγωνίζεται για την ηγετική θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, και πραγματικά δεν θα ήθελε να χάσει βαθμούς στο εντός έδρας παιχνίδι ενάντια στη μεσαία ομάδα της κατάταξης. Με τη σειρά τους οι “αετοί” στον τελευταίο γύρο του αγγλικού πρωταθλήματος επέβαλαν τον αγώνα στην Άρσεναλ, θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να πάρουν τουλάχιστον ένα βαθμό στο επερχόμενο παιχνίδι.

Τρεις νίκες

Μετά από ισοπαλία 2:2 στον εντός έδρας αγώνα κατά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι έπαιξε τρεις αγώνες σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις και κέρδισε και τους τρεις. Πρώτα οι «μπλε» ήταν ισχυρότεροι από την ΜΠΑΤΕ στο εντός έδρας παιχνίδι με σκορ 3:1. Στη συνέχεια, η ομάδα του Σάρι κατέστρεψε την Μπέρνλι σε εκτός έδρας παιχνίδι με σκορ 4:0, ενώ τα περασμένα μεσοβδόμαδα οι «αριστοκράτες» σε δύσκολο αγώνα επικράτησαν της Ντέρμπι Κάουντι 3:2.

Δεν νίκες

Σε πέντε τελευταίες συναντήσεις η Κρίσταλ Πάλας δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε μία φορά, οι «αετοί» έπαιξαν ισοπαλία με την Άρσεναλ 2:2, έχασαν από την Μπόρνμουθ, Γουλβερχάμπτον, Έβερτον και Μίντλεσμπρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «αετοί» για την περίοδο αυτή σκόραραν μόνο στο τέρμα των «κανονιέρηδων», που δείχνει την αδυναμία της ομάδας του Hodgson στην επίθεση. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται στην 14η θέση με 8 βαθμούς στο ενεργητικό.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι παίζει πάντα πολύ αποτελεσματικά στην έδρα της, σίγουρα και με την Κρίσταλ Πάλας οι “αριστοκράτες” θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν τη διαφορά τερμάτων. Η Μάντσεστερ Σίτι είχε +24 πριν από τον επερχόμενο γύρο, η Τσέλσι είχε +17. Η Κρίσταλ Πάλας χάνει, όπως για τη Πρέ΄μιερ Λιγκ λίγο, αλλά τακτικά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Τσέλσι είναι πάνω από 2,0 με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *