The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Κρίσταλ Πάλας: προγνωστικά για τον αγώνα

Челси-Борнмут-27.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας
Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023, 4:00 μ.μ.
Στάμφορντ Μπριτζ

Η Αγγλία, όπως και άλλες κορυφαίες ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές χώρες, έχει αρκετούς συλλόγους με έδρα την πρωτεύουσα. Και σχεδόν σε κάθε γύρο υπάρχει τουλάχιστον 1 ντέρμπι του Λονδίνου. Αυτή τη φορά, η κύρια αναμέτρηση θα είναι φυσικά η κυριακάτικη αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Τότεναμ. Λίγο νωρίτερα όμως θα συναντηθούν Τσέλσι και Κρίσταλ Πάλας. Είναι πραγματικά πιο δυνατοί οι γηπεδούχοι τώρα; Οι δημοσιογράφοι του site μας έγραψαν τη δική τους εκδοχή για την πρόγνωση στον αγώνα στις 15 Ιανουαρίου 2023.
Η Τσέλσι προσπαθεί να βρει συνταγή για να σώσει τη σεζόν
Οι «αριστοκράτες» παίζουν εδώ και ένα χρόνο ή μάλλον ζουν στην «αναταραχή» που προκαλείται από την ανάγκη του Roman Abramovich να πουλήσει το παιδί του. Πολλά πράγματα δεν πάνε καλά, ειδικά αυτή τη σεζόν. Δεν βελτιώθηκε η κατάσταση ακόμη και μετά την αλλαγή του τεχνικού, ο διορισμός του Γκράχαμ Πότερ έδωσε μόνο ένα προσωρινό αποτέλεσμα. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα υπερασπίστηκε πρόσφατα τον αντίπαλο τον οποίο κέρδισε και στα δύο κύπελλα (και ήδη με 4:0 το περασμένο Σαββατοκύριακο) και στην Πρέμιερ Λιγκ, υπενθυμίζοντας ότι ο ίδιος άρχισε να δίνει αποτελέσματα στην Αγγλία μόλις τον 2ο χρόνο δουλειάς. Όμως κι ο Μπόουλι έχει ήδη αποχωρήσει από τη θέση του αθλητικού διευθυντή και αυτό είναι εν μέσω της μεταγραφικής περιόδου.
Η Κρίσταλ Πάλας δεν είναι τόσο πειστική αυτή τη σεζόν
Το 2021, οι «Glaziers» αποφάσισαν να πάνε για ανανέωση της ομάδας και η εναλλαγή προπονητών έγινε σύμβολο αυτού, όταν ο πιο έμπειρος Hodgson αντικαταστάθηκε από τον Vieira. Σε γενικές γραμμές, η πρώτη σεζόν της επιστροφής του Πάτρικ στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν σίγουρα θετική, με αυτόν η ομάδα βελτιώθηκε αισθητά. Αλλά αυτή η σεζόν είναι λιγότερο ξεκάθαρη. Τον χειμώνα, ο λονδρέζικος σύλλογος κέρδισε μόνο την Μπόρνμουθ σε κρίση, χάνοντας καταστροφικά τόσο από τη Φούλαμ όσο και από την Τότεναμ. Και ακόμη και η Σαουθάμπτον σε κρίση μπόρεσε να τους αποκλείσει από το κύπελλο.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Τσέλσι έχει ήδη 11 νίκες σερί με αυτόν τον γείτονα. Αυτό το φθινόπωρο σημείωσε 2-1 εκτός έδρας με την Κρίσταλ Πάλας.
Πρόβλεψη
Ήρθε η ώρα για τους «αριστοκράτες» να κερδίσουν, δεν είναι τόσο απελπισμένοι. Πιστεύουμε ότι αυτό μπορεί να γίνει με έναν ιστορικά βολικό αντίπαλο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Τσέλσι με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *