The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Γούλβερχαμπτον: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Челси-Вулверхэмптон-26.07b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020, 6:00  μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Λονδίνο. Στάδιο Stamford Bridge

Η Τσέλσι και ο Γούλβερχαμπτον θα αποτελέσουν ένα από τα κεντρικά ζεύγη στον τελευταίο τριάντα όγδοο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ.

Τσέλσι

Τέταρτη θέση, 63 πόντοι και διαφορά τερμάτων 67:54, ακόμη και με τόσο ειλικρινά μη ιδανική απόδοση η Τσέλσι έχει κάθε πιθανότητα να τερματίσει στη ζώνη του Champions League. Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες οι μπλε έχουν σημειώσει νίκες 3-0 επί της Γουότφορντ, 3-2 επί της Κρίσταλ Πάλας και 1-0 επί της Νόριτς, μετά τις οποίες ηττήθηκαν από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (0:3) και τη Λίβερπουλ (3:5).

Γούλβερχαμπτον

Η φιλόδοξη Γούλβερχαμπτον σημείωσε 59 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 51:38 και βρίσκεται στην έκτη θέση της κατάταξης. Έχοντας χάσει 0:2 από την Άρσεναλ και 0:1 από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στο τέλος της καμπάνιας, οι Γουλβς έπαιξαν επιτυχώς ενάντια στην Έβερτον (3:0), την Μπέρνλι (1:1) και την Κρίσταλ Πάλας (2:0).

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, η Τσέλσι, που αγωνιωδώς θέλει να μπει στο Champions League, θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να νικήσει έναν ελαφρώς κατώτερο αντίπαλο στην τάξη. Όμως, γνωρίζοντας τα προβλήματα στην άμυνα των Λονδρέζων, είναι απίθανο να αφήσουν το τέρμα της ανέπαφη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *