The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Γουλβς: πρόβλεψη για τον αγώνα

Челси-Вулверхэмптон-27.01b

Πρωτάθλημα Αγγλίας    

Τέταρτη, 27 Ιανουαρίου 2021, 8:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Στάμφορντ Μπριτζ

Σας παρουσιάζουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Τσέλσι εναντίον Γουλβς. Οι ομάδες θα συναντηθούν στον 20ο γύρο της Premier League.

Ποιο θα είναι το ντεμπούτο του Τούχελ;

Τις προάλλες στην Τσέλσι έγινε αλλαγή προπονητή, αντί του Φράνκ Λάμπαρντ ο Γερμανός Τόμας Τούχελ έγινε επικεφαλής των «μπλε». Ήδη ένας νέος προπονητής θα βγάλει την ομάδα στο γήπεδο στον επερχόμενο αγώνα. Αυτή η αλλαγή στην προπονητική γέφυρα έχει συζητηθεί εδώ και πολύ καιρό, επειδή η Τσέλσι έχει σοβαρή πτώση στο παιχνίδι και τα αποτελέσματα. Ο σύλλογος γενικά έπεσε στην ένατη θέση, αν και 6 βαθμοί διαφορά από τους 4 κορυφαίους θα μπορούσαν κάλλιστα να καλυφτούν ξανά στο δεύτερο γύρο. Στις οκτώ τελευταίες συναντήσεις της Premier League η ομάδα κέρδισε μόνο δύο φορές, κάτι που είναι απαράδεκτο με μια τέτοια σύνθεση και φιλοδοξίες. Η Τσέλσι έπαιξε τον τελευταίο αγώνα στο FA Cup, όπου νίκησε τη μέτρια Λούτον με σκορ 3:1. Θα μπορέσει ο Τούχελ να σώσει τη σεζόν για τους «αριστοκράτες»;

Οι «λύκοι» βρέθηκαν σε απότομη κατάδυση

Τα πράγματα δεν πάνε καλά για τη Γουλβς, οι «λύκοι» έχουν να κερδίσουν έξι συνεχόμενους αγώνες, έχοντας πέσει στην 14η θέση. Αλλά αυτός ο σύλλογος πρέπει να αγωνιστεί τουλάχιστον για την ευρωπαϊκή ζώνη ανταγωνισμού. Το γεγονός ότι οι «λύκοι» πέρασαν την Τσόρλι στους 32 του FA Cup 1:0, δεν μπορεί καν να θεωρηθεί παρηγοριά. Η Γουλβς δεν πρόκειται να αλλάξει τον προπονητή Espirito Santo, αν και υπάρχουν φήμες ότι τον Πορτογάλο τεχνικό θέλει να προσκαλέσει η Άρσεναλ. Ήρθε η ώρα για τους «λύκους» να βγουν από την κατάδυση τους.

Προσωπικές συναντήσεις

Ο πρώτος αγώνας του γύρου πραγματοποιήθηκε πριν από περισσότερο από ένα μήνα, ο αγώνας αποδείχθηκε πολύ τεταμένος και τελείωσε με τη νίκη της Γουλβς. Οι «λύκοι» σημείωσαν το αποφασιστικό γκολ στα 90 + 5 λεπτά της συνάντησης.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι σε πολύ χάλια αγωνιστική κατάσταση και χρειάζονται απόλυτα τη νίκη. Η Τσέλσι θεωρείται το φαβορί, αν και δεν αξίζει να ποντάρετε στους «αριστοκράτες» σε μια τέτοια αναμέτρηση. Περιμένουμε ο αγώνας να διεξαχθεί με αντεπιθέσεις, μπορεί να υπάρχουν πολλά γκολ. Στοιχηματίζουμε στην ανταλλαγή γκολ, φαίνεται αρκετά δικαιολογημένο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,95.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *