The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Γουέστ Χαμ: προγνωστικά για στοίχημα

Челси-ВестХэм-24.04_cr

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 24 Απριλίου 2022, 4:00 μ.μ.

Στάμφορντ Μπριτζ

Στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Premier League θα διεξαχθεί ένα ακόμη ντέρμπι του Λονδίνου, αυτή τη φορά μεταξύ Τσέλσι και Γουέστ Χαμ, η πρόβλεψη για τον αγώνα των ομάδων δημοσιεύεται στις σελίδες της ιστοσελίδας μας.

Οι «αριστοκράτες» έχασαν τη σταθερότητά τους

Η Τσέλσι δεν έχει και την πιο λαμπερή της σεζόν, αν και μπορείτε να κάνετε έκπτωση στα προβλήματα του συλλόγου, που σχετίζονται με την αλλαγή ιδιοκτησίας. Οι «αριστοκράτες» είναι τρίτοι στην Πρέμιερ Λιγκ, θα πρέπει να μείνουν εύκολα στην πρώτη τετράδα, γιατί η διαφορά από τους διώκτες τους είναι 5 βαθμοί, με ένα παιχνίδι παραπάνω. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα έχασε σε ένα ακόμη πρωτευουσιάνικο ντέρμπι από την Άρσεναλ με σκορ 2:4. Η Τσέλσι μπορεί ακόμη και να κερδίσει το τρόπαιο, καθώς θα παίξει στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με τη Λίβερπουλ. Πέντε παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη  συνάντηση λόγω τραυματισμών, η συμμετοχή των Ρούντιγκερ και Κρίστενσεν είναι υπό αμφιβολία, η απουσία τους θα αποδυναμώσει την άμυνα.

Μικρή πτώση παρουσιάζουν τα «σφυριά»

Η Γουέστ Χαμ έχει καλή σεζόν, τα «σφυριά» προσπάθησαν μάλιστα να επιβάλουν αγώνα για την πρώτη 4άδα, αλλά είναι δύσκολο να αγωνιστούν. Πλέον η ομάδα είναι έβδομη στο πρωτάθλημα, ήδη 5 βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα, έχοντας παίξει ένα ματς παραπάνω. Τα «σφυριά» βρίσκονται σε πτώση, έχοντας κερδίσει μόλις ένα στα τέσσερα ματς. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας την Μπέρνλι – 1:1. Να θυμίσουμε ότι η Γουέστ Χαμ έφτασε ακόμα στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα αγωνιστεί με την Άιντραχτ. Πριν από αυτή τη μάχη, ο σύλλογος έχει τρεις απώλειες προσωπικού.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο, οι αντίπαλοι διοργάνωσαν έναν πραγματικό μακελειό και η νίκη πήγε τελικά στη Γουέστ Χαμ με σκορ 3:2.

Πρόβλεψη

Τα «σφυριά» χρειάζονται περισσότερα τη νίκη εδώ, αλλά η Τσέλσι δεν πρόκειται να μοιράσει βαθμούς στους γείτονές της. Η Γουέστ Χαμ δεν φοβάται τους κορυφαίους συλλόγους και μπορεί να αντεπεξέλθει σε οποιαδήποτε αναμέτρηση. Αναμένεται ένας ενδιαφέρον αγώνας με αντεπιθέσεις, όπου πολλά θα εξαρτηθούν από την εφαρμογή των ευκαιριών. Η Τσέλσι θεωρείται το φαβορί, αν και μην περιμένετε εύκολη νίκη για τους Μπλε. Ποντάρουμε στο over 2,5 με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *