The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Γιουβέντους: προγνωστικά για στοίχημα

Челси-Ювентус-23.11

Champions League Φάση ομίλων – Όμιλος Η – 5 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάμφορντ Μπριτζ

Ανάμεσα στους αγώνες του Champions League την Τρίτη διακρίνεται ιδιαίτερα ο αγώνας Τσέλσι – Γιουβέντους, διαβάστε την πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των τιτάνων στις σελίδες του πόρου μας.

Οι μπλε έχουν τέλεια σεζόν

Η Τσέλσι δεν έχει ακόμα προβλήματα, η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή στην Πρέμιερ Λιγκ, μπροστά από τον πλησιέστερο διώκτη με 3 βαθμούς, και στο Champions League ο σύλλογος είναι ο δεύτερος στον όμιλο, αρκεί να κερδίσει έναν βαθμό σε δύο παιχνίδια για να φτάσει στα πλέι οφ. Οι Λονδρέζοι είναι 3 βαθμούς πίσω από τη Γιουβέντους, οπότε υπάρχει πιθανότητα να κοντράρονται για την πρώτη θέση στην τετράδα, ειδικά από τη στιγμή που ο αντίπαλος δεν χτυπά με σταθερότητα. Στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος οι Μπλε κατέστρεψαν εκτός έδρας την ισχυρή Λέστερ 3:0. Ο Κόβατσιτς και πιθανότατα ο Λουκάκου δεν θα αγωνιστούν στον επερχόμενο αγώνα λόγω τραυματισμών.

Η Γιούβε τα πάει καλά μόνο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ο σύλλογος του Τορίνο έχει κερδίσει όλα τα ματς στον όμιλο του Champions League, εξασφαλίζοντας θέση στα πλέι οφ, παραμένει ανοιχτό το ερώτημα από ποια θέση. Εάν η Γιούβε επιβιώσει στο Λονδίνο, τότε η ομάδα θα εγγυηθεί την πρώτη θέση στην τετράδα. Δεν είναι όλα τόσο καλά στη Serie A, όπου οι παίκτες του Τορίνο είναι μόλις όγδοοι, η διαφορά από την πρώτη τετράδα αποτελεί 4 βαθμούς και 11 βαθμούς από τους ηγέτες. Στον τελευταίο γύρο η Γιούβε κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας τη Λάτσιο 2:0, ο Μπονούτσι μετέτρεψε δύο πέναλτι. Οι τραυματισμοί θα αποτρέψουν έξι παίκτες από το να παίξουν στον επερχόμενο αγώνα, συμπεριλαμβανομένων των Ντιμπάλα και Κιελίνι.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο η Γιουβέντους κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας με σκορ 1:0, αν και η Τσέλσι είχε περισσότερη κατοχή της μπάλας και χτύπησε την αντίπαλη εστία.

Πρόβλεψη

Πρόκειται ουσιαστικά για μάχη για την πρώτη θέση στον όμιλο, η Τσέλσι θεωρείται φαβορί, υπάρχουν λόγοι, οι Λονδρέζοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και πρέπει να πάρουν εκδίκηση για την ήττα στο Τορίνο. Η Γιουβέντους είναι ήδη στα πλέι οφ, η ομάδα θα προσπαθήσει να αντισταθεί, αλλά η δεύτερη θέση στον όμιλο δεν είναι καταστροφή, ο σύλλογος πρέπει να σκεφτεί περισσότερο τη Serie A. Ας ποντάρουμε εδώ σε καθαρή νίκη των γηπεδούχων με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *