The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Έβερτον: προγνωστικά για στοίχημα

Челси-Эвертон-16.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάμφορντ Μπριτζ

Αυτή η εβδομάδα σίγουρα δεν θα είναι βαρετή για τους φίλαθλους ποδοσφαίρου, γιατί δεν χρειάζεται να περιμένετε το Σαββατοκύριακο για να δείτε τις συναντήσεις των κορυφαίων πρωταθλημάτων. Το site μας προσφέρει τη δική του πρόβλεψη για την αναμέτρηση Τσέλσι – Έβερτον. Θα μπορέσουν τα «ζαχαρωτά» να αγωνιστούν άξια με τους τρομερούς «συνταξιούχους».

Οι «μπλε» ενδιαφέρονται για τον τίτλο

Μετά την κατάκτηση του Champions League, η Τσέλσι έχει έναν νέο φιλόδοξο στόχο να κατακτήσει το τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι Λονδρέζοι έχουν ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει να ανταγωνιστούν με Μάνσιτι και Λίβερπουλ. Οι «μπλε» προηγούνταν στο πρωτάθλημα για λίγο, αλλά μερικές αστοχίες έχουν ρίξει τον σύλλογο στην τρίτη θέση, τώρα η διαφορά από την πρώτη θέση είναι μόνο δύο βαθμοί. Αν και η ομάδα δεν κέρδισε τον όμιλό της στο Champions League, ήταν τυχερή με την κλήρωση, θα παλέψουν με τη γαλλική Λιλ στους 16. Ο Tuchel έχει τέσσερις απώλειες προσωπικού, ιδιαίτερα αισθητή θα είναι η απουσία των Kante και Chilwell.

Η Έβερτον δυσκολεύεται να βρει την ισορροπία

Άσχημα πάνε τα πράγματα για τα «ζαχαρωτά», κάτι που φαίνεται ακόμη και στη βαθμολογία, όπου ο σύλλογος καταλαμβάνει μόλις την 14η θέση. Η διαφορά από τους 6 κορυφαίους έχει ήδη αυξηθεί στους 8 βαθμούς και η Έβερτον είναι ξεκάθαρα η ομάδα που πρέπει να παλέψει για την ευρωπαϊκή διοργάνωση, γιατί υπάρχει ένας έμπειρος προπονητής Ράφα Μπενίτεθ και μια στιβαρή ομάδα. Υπήρχαν βέβαια φήμες για απόλυση του Ισπανού τεχνικού, λόγω κακών αποτελεσμάτων. Οι αριθμοί είναι τρομακτικοί: μία νίκη σε δέκα αγώνες, επτά ήττες και δύο ισοπαλίες. Τα «ζαχαρωτά» έχουν επίσης τέσσερις απώλειες πριν από την επερχόμενη μάχη.

Προσωπικές συναντήσεις

Στις προσωπικές αναμετρήσεις αυτών των συλλόγων, οι φιλοξενούμενοι σπάνια κερδίζουν, την περασμένη σεζόν οι αντίπαλοι αντάλλαξαν νίκες εντός έδρας, η Έβερτον κέρδισε 1-0 και η Τσέλσι απάντησε 2-0.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων θεωρούν ότι την γηπεδούχο ομάδα μεγάλο φαβορί, κάτι που φαίνεται λογικό, επειδή η Τσέλσι βρίσκεται ψηλότερα στη βαθμολογία και κυρίως σε καλύτερη κατάσταση. Τα «ζαχαρωτά» δεν έχουν δικαίωμα για αδύναμη ήττα. Μπορεί η ομάδα να παίξει με το νούμερο δύο, αλλά κάτι πρέπει να δείξει. Προσφέρουμε να στοιχηματίσετε στο «over 2,5» με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *