The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Άστον Βίλα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Челси-ВестХэм-21.12b

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αγγλία. Λονδίνο. Στάδιο Stamford Bridge

Η δέκατη έκτη ημέρα του Premier League θα μας χαρίσει μια ενδιαφέρουσα αντιπαράθεση μεταξύ της Τσέλσι εναντίον Άστον Βίλα.

Τσέλσι

Αυτή τη σεζόν η Τσέλσι αγωνίζεται για άλλη μια φορά για τις κορυφαίες θέσεις, όπως αποδεικνύεται από την τρέχουσα έβδομη θέση της με 25 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 30:17. Πριν από λίγο καιρό οι «αριστοκράτες» διακρίθηκαν με σίγουρες νίκες επί της Λιντς (3:1) και της Γουέστ Χαμ (3:0), καθώς και με ήττες 0:1 από την Έβερτον, 1:2 από την Γούλβερχαμπτον και 1:3 από την Άρσεναλ.

Άστον Βίλα

Σε μια παρόμοια χρονική περίοδο, η ισχυρή μεσαία ομάδα Άστον Βίλα, με διαφορετικούς βαθμούς επιτυχίας, αντιτάχθηκε στη Γουέστ Χαμ (1:2), την Γούλβερχαμπτον (1:0), την Μπέρνλι (0:0), την Γουέστ Μπρόμιτς (3:0) και την Κρίσταλ Πάλας (3:0) ). Έτσι, τα «λιοντάρια», με 25 βαθμούς και εξαιρετική διαφορά τερμάτων 27:13, βρίσκονται στην έκτη θέση.

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, η Άστον Βίλα έχει γίνει πολύ πιο δυνατή. Ωστόσο, οι παίκτες του Μπέρμιγχαμ είναι απίθανο να καταφέρουν να σπάσουν την αντίσταση ενός πραγματικού διεκδικητή για του τίτλου στην έδρα του. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Τσέλσι με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *