The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Chelsea-Arsenal-10.01

Λιγκ Καπ Αγγλίας, ημιτελικός

Στάμφορντ Μπριτζ, Λονδίνο

Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πρώτο ημιτελικό αγώνα του Λιγκ Καπ Αγγλίας θα διεξαχθεί το ντέρμπι του Λονδίνου, στο οποίο η Τσέλσι θα φιλοξενεί την Άρσεναλ. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των «μπλε», οι οποίοι είναι πλέον βέβαιο ότι δεν θα μπορέσουν να επαναλάβουν την επιτυχία τους στην Πρέμιερ Λιγκ, κάτι που σημαίνει ότι ο Κόντε θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να κερδίσει οποιοδήποτε άλλο τουρνουά, το Λιγκ Καπ κάνει για αυτό ιδανικά.

Προβλήματα στο Κύπελλο Αγγλίας

Η Τσέλσι στα τελευταία δύο παιχνίδια δεν κέρδισε, πρώτα παίζοντας ισοπαλία 2:2 με την Άρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ, και μετά οι «μπλε» δεν κατάφεραν να νικήσουν τη Νόριτς Σίτι στο εκτός έδρας παιχνίδι του Κυπέλλου, η συνάντηση έληξε με το σκορ 0:0. Στην βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ οι “αριστοκράτες” βρίσκονται στην τρίτη θέση, στο ενεργητικό αυτής της ομάδας υπάρχουν 46 βαθμοί, που είναι 16 μονάδες λιγότερο από την κορυφαία Μάντσεστερ Σίτι.

Αποκλεισμός από το Κύπελλο

Αν η Τσέλσι μόνο έπαιξε ισοπαλία με την Νόριτς Σίτι και τώρα θα παίξει ξανά στην έδρα των «μπλε», η Άρσεναλ έχει αποκλειστεί από το δεύτερο σημαντικότερο τουρνουά του αγγλικού ποδοσφαίρου, χάνοντας εκτός έδρας από τη Νότιγχαμ Φόρεστ 2:4. Πριν από αυτή την αποτυχία οι «κανονιέρηδες» δύο φορές έπαιξαν ισοπαλία, πρώτα με την Γουέστ Μπρομ 1:1, και μετά την Τσέλσι 2:2. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην έκτη θέση, έχουν στο ενεργητικό τους 39 βαθμούς, χάνουν 5 βαθμούς στη Λίβερπουλ, η οποία είναι στην κορυφή-4.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι αναμέτρησης τον αντίπαλό της. Πρόσφατα οι αντίπαλοι έπαιξαν ισοπαλία 2:2, αλλά σ’ εκείνη τη συνάντηση η Τσέλσι ήταν πιο κοντά στην επιτυχία, τώρα ο παράγοντας της έδρα θα πρέπει να παίξει για τους «αριστοκράτες». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Τσέλσι με απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *