The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Челси-Арсенал-20.04_cr

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάμφορντ Μπριτζ

Την Τετάρτη αυτή τη φορά δεν θα γίνει Champions League. Αλλά πολλά ενδιαφέροντα γεγονότα θα πραγματοποιηθούν σε επίπεδο μεμονωμένων κορυφαίων τουρνουά του Παλαιού Κόσμου. Ανάμεσά τους φυσικά και η λονδρέζικη μονομαχία της Τσέλσι με την Άρσεναλ. Για τον Μικέλ Αρτέτα το αποτέλεσμα στην Πρέμιερ Λιγκ είναι πιο σημαντικό, αλλά τι σκέφτηκε για να κερδίσει τον έμπειρο Τόμας Τούχελ; Οι δημοσιογράφοι του site δημοσίευσαν πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα στις 20 Απριλίου 2022.

Η Τσέλσι την περασμένη εβδομάδα πάλεψε για τις φιλοδοξίες της

Οι «Αριστοκράτες» παραιτήθηκαν την Τρίτη των ιδιοτήτων των νικητή του Champions League. Ήταν όμως μια αξέχαστη στιγμή: μετά την ήττα με 1-3 εντός έδρας από τη Ρεάλ Μαδρίτης μια εβδομάδα νωρίτερα, οι Άγγλοι πάλεψαν ωραία με τα αστέρια του Αντσελότι στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Αυτοί, παρά το ακυρωμένο γκολ μετά το σουτ του Αλόνσο, προηγήθηκαν με σκορ 3-0… Και μετά ήρθε ένα γκολ του Ροντρίγκο από μια υπέροχη πάσα του Μόντριτς, που μετέτρεψε το ματς σε παράταση και εκεί ο άλλος αρχηγός των Γαλακτικο, Μπενζεμά, θύμισε ήδη για τον εαυτό του. Υπήρξε άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι το Σαββατοκύριακο, ο ημιτελικός κυπέλλου κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, ο οποίος κατέληξε να είναι μια άνετη νίκη με 2-0. Αυτή τη στιγμή, στην Πρέμιερ Λιγκ, ουσιαστικά δεν υπάρχει τίποτα για να παλέψουν οι «αριστοκράτες». Σίτι και Λίβερπουλ είναι άπιαστες, η 3η θέση δε θα χαθεί…

Η Άρσεναλ κατάφερε να καταστρέψει τα πάντα μόνη της τον Απρίλιο

Οι «κανονιέρηδες» την περασμένη σεζόν ανανέωσαν τα αντι-ρεκόρ τους, για πρώτη φορά μετά από ένα τέταρτο του αιώνα που δεν έφτασαν καθόλου στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Όταν το ξεκίνημα απέτυχε εντελώς, πολλοί έβαλαν τέλος στον Μικέλε Αρτέτα ως μάνατζερ… Όχι όμως και ο ιδιοκτήτης Σταν Κρένκε. Ο Αμερικανός άφησε τον Ισπανό στο προπονητικό πόστο και τελικά άρχισε να δικαιολογεί την εμπιστοσύνη. Η ομάδα της πρωτεύουσας φαινόταν ιδιαίτερα σίγουρη μετά την Πρωτοχρονιά, και ως αποτέλεσμα, τον Μάρτιο κατάφερε να κερδίσει έδαφος στη μονοπρόσωπη 4η θέση. Και ξαφνικά, μετά τη παύση για τους αγώνες των εθνικών, άρχισαν σοβαρά προβλήματα. Πρώτα, η Κρίσταλ Πάλας σημείωσε 3-0 με τους διεκδικητές του Champions League. Στη συνέχεια, ήδη εντός έδρας, οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν από την Μπράιτον. Φαίνεται πως η Τότεναμ απάντησε με την αστοχία της στον τελευταίο γύρο. Όμως η Άρσεναλ κατάφερε να χάσει και από τη Σαουθάμπτον, χωρίς να απαντήσει στο γκολ του Μπέντναρεκ.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Άρσεναλ είχε 4 ματς χωρίς ισοπαλία και οι «κανονιέρηδες» κέρδισαν επίσης τρεις συνεχόμενες φορές. Και μόλις πέρυσι τον Αύγουστο η Τσέλσι σημείωσε νίκη με 2-0 στο αντίπαλο γήπεδο.

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ χρειάζεται πιο πολύ τους βαθμούς, αλλά φαίνεται ότι έχει πέσει σε κρίση. Ενώ η Τσέλσι είναι καλή, οπότε προτείνουμε να ποντάρετε στη νίκη των «αριστοκρατών» (απόδοση 1,96).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *