The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Челси-Арсенал-12.05

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάμφορντ Μπριτζ

Σας παρουσιάζουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Τσέλσι εναντίον Άρσεναλ. Με  τι θα ευχαριστήσουν οι σύλλογοι στο ντέρμπι του Λονδίνου;

Οι «μπλε» έχουν πολλές σκοτούρες

Η Τσέλσι στο τέλος της σεζόν είναι διχασμένη μεταξύ τουρνουά, πρέπει να παραμείνετε στο τοπ-4 της Πρέμιερ Λιγκ και επίσης να παίξει στους τελικούς του FA Cup και του Champions League. Στο πρωτάθλημα ο σύλλογος βρίσκεται ακόμη στην τρίτη θέση και είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι θα χάσει τη θέση του στο πρώτο κουαρτέτο. Στον τελευταίο γύρο οι αριστοκράτες κατάφεραν να νικήσουν την Μάντσεστερ Σίτι με σκορ 2:1, η νίκη αρπάχθηκε στα 90 + 2 λεπτά, αυτή η νίκη θα δώσει στην ομάδα ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα πριν το τελικό του Champions League, όπου θα πρέπει να παίξει ενάντια στους «πολίτες». Δύο παίκτες θα χάσουν τον επερχόμενο αγώνα λόγω τραυματισμών.

Άλλη μία αποτυχία από τους «κανονιέρηδες»

Η Άρσεναλ απέτυχε και πάλι στο πρωτάθλημα, όπως και την προηγούμενη σεζόν, αλλά τότε κατάφεραν να κερδίσουν το FA Cup και να μπουν σε ευρωπαϊκούς αγώνες, τώρα δεν υπάρχει τέτοιο εφεδρικό αλεξίπτωτο. Οι «κανονιέρηδες» έχουν ποντάρει στο Europa League, όπου έφτασαν στους ημιτελικούς, χάνοντας από τη Βιγιαρεάλ. Στην Πρέμιερ Λιγκ η Άρσεναλ είναι ένατη, 4 βαθμούς πίσω από τη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να φτάσει στους πρώτους επτά. Οι παίκτες του Αρτέτα νίκησαν τη Γουέστ Μπρομ 3:1 και τη Νιούκασλ 1:0 στις δύο τελευταίες συναντήσεις. Η σεζόν είναι μια αποτυχία από κάθε άποψη, πρέπει τουλάχιστον να παίζουν άξια στη γραμμή του τερματισμού. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε τρεις παίκτες να βγουν στο γήπεδο.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν πλούσια ιστορία αναμετρήσεων, η οποία μπορεί θέλει πολύ χρόνο για να αναλυθεί, θα θυμηθούμε μόνο το παιχνίδι του πρώτου γύρου, όταν η Άρσεναλ κατάφερε να κερδίσει με σκορ 3:1.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι θεωρείται το προφανές φαβορί, αν και είναι απίθανο ότι όλα είναι τόσο απλά σε αυτόν τον αγώνα, οι «κανονιέρηδες» τώρα, σαν ένα τραυματισμένο ζώο, φαίνονται ευάλωτοι, αλλά εξακολουθούν να αποτελούν απειλή. Το ντέρμπι σίγουρα θα αποδειχθεί απρόβλεπτο, οπότε θεωρούμε λογικό να στοιχηματίζουμε στην ανταλλαγή γκολ που θα σημειωθούν εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,96.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *