The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι εναντίον Άιντραχτ Φρανκφούρτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

003-Chelsea-EintrachtFrankfurt-09.05

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάμφορντ Μπριτζ, Λονδίνο

Την Πέμπτη 9 Μαΐου, στο Λονδίνο θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος αγώνας του ημιτελικού του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα συναντηθούν η τοπική Τσέλσι και η Άιντραχτ Φρανκφούρτη. Στον πρώτο αγώνα το σκορ ήταν 1:1, οπότε στο δεύτερο μπορούμε να περιμένουμε οτιδήποτε. Γι’ αυτό σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Τσέλσι εναντίον Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η Τσέλσι εντός έδρας είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα

Αυτή τη στιγμή η Τσέλσι φαίνεται αρκετά καλή, αν και πριν από ένα μήνα έλεγαν ότι η ομάδα «συντρίβεται». Τώρα όμως η ενδεκάδα του Μαουρίτσιο Σάρι έπαιξε μόνο μία ήττα στους τελευταίους 10 αγώνες και αυτή ήταν από την Λίβερπουλ εκτός έδρας με σκορ 2:0. Εντός έδρας οι «συνταξιούχοι» κέρδισαν 6 φορές και δύο φορές έπαιξαν ισοπαλία στους τελευταίους 8 αγώνες, το συνολικό σκορ ήταν 20:6. Έτσι η ομάδα σκοράρει πολύ και σε όλους μπροστά στις κερκίδες της. Αλλά αξίζει να θυμηθούμε ότι ακόμη και εκτός έδρας οι Λονδρέζοι φαινόταν πολύ καλύτεροι από την Άιντραχτ…

Η Άιντραχτ αποδυναμώθηκε προς το τέλος της σεζόν

Ταυτόχρονα η Άιντραχτ με τρόπο αδιανόητο έφτασε στους ημιτελικούς του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά για κάτι περισσότερο, προφανώς, η ομάδα δεν θα έχει δυνάμεις. Ακόμα στο πρώτο παιχνίδι του ημιτελικού η ενδεκάδα του Adi Hütter φαίνονταν πολύ αδύναμη και διατήρησε ως εκ θαύματος την ισοπαλία – 1:1. Ενώ την Κυριακή οι «αετοί» έχασαν συντριπτικά στον αγώνα της Μπουντεσλίγκα με την Μπάγερν με σκορ 6:1. Μπορούμε να μιλάμε όσο θέλουμε για την προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα της δεύτερης φάσης του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά εδώ και τέσσερις συναντήσεις στη σειρά αδυνατεί να κερδίσει. Και γενικώς εκτός έδρας η Άιντραχτ χάνει σχεδόν από όλους…

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι ως σύνολο έχει εξαιρετική εμφάνιση σε σύγκριση με την κατάσταση της Άιντραχτ. Ενώ εντός έδρας οι «συνταξιούχοι» ανοίγονται ακόμη περισσότερα, έτσι ώστε τους «αετούς» θα περιμένει απίστευτα σκληρή «υποδοχή». Προφανώς, τώρα οι φιλοξενούμενοι απλά δεν είναι έτοιμοι να παίξουν σε αυτό το επίπεδο και γι’ αυτό είναι λογικότερο να στοιχηματίσετε εναντίον τους. Επιπλέον, η γηπεδούχος ομάδα σαφώς έχει περισσότερη εμπειρία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Τσέλσι με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *