The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τσέλσι – Έβερτον. Πρόβλεψη για τον αγώνα

chelsea-everton-05-11

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

αύριο, 7:30 μ.μ. (Ώρα Ελλάδας)

Στάμφορντ Μπριτζ

Ένα από τα παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ το επόμενο Σάββατο θα είναι η αναμέτρηση της Τσέλσι Λονδίνου και της Έβερτον Λίβερπουλ. Οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους “συνταξιούχους” ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, και, ίσως, πρέπει να γίνει δεκτή η θέση αυτή, επειδή η ομάδα του Conte τον τελευταίο καιρό όχι μόνο συνεχώς νικάει τους αντιπάλους της, αλλά και δεν χάνει γκολ στην πύλη της, ενώ τα «ζαχαρωτά» έχουν προβλήματα με αποτελέσματα και σταθερότητα.

Αποκτά τη φόρμα

Η Τσέλσι σε πέντε τελευταία παιχνίδια έχασε μόνο έναν αγώνα στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ από τη Γουέστ Χαμ Λονδίνου, εκτός από αυτό οι “συνταξιούχοι” έχουν τέσσερις νίκες στην Premier League, και οι τέσσερις “στεγνές”. Θύματα της ομάδα του Conte ήταν: Χαλ, Λέστερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σαουθάμπτον. Αυτό το άλμα στα αποτελέσματα κατέστη δυνατό χάρη στην αλλαγή της τακτικής οικοδόμηση της ομάδας και στη μετάβαση στο παιχνίδι με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Ύφεση των «ζαχαρωτών»

Η Έβερτον είχε καλό ξεκίνημα της σεζόν, αλλά μέχρι τον 10ο γύρο η ομάδα από το Λίβερπουλ είναι μόνο στην έκτη θέση της βαθμολογίας με πέντε μονάδες πίσω από τους ηγέτες. Επιπλέον, στα εκτός έδρας ματς τα «ζαχαρωτά» έχουν διαφορετικού βαθμού επιτυχίες, και τους καλύτερους αγώνες η ενδεκάδα του Ronald Koeman παίζει στο «Goodison», όπως τη συνάντηση του 10ου γύρου κατά της Γουέστ Χαμ. Στρατηγικά η Έβερτον στο επερχόμενο παιχνίδι θα ικανοποιηθεί με την ισοπαλία, αλλά με αυτό το αποτέλεσμα σίγουρα δεν θα συμφωνήσουν οι παίκτες της Τσέλσι.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι είναι σε καλή κατάσταση και μετά βίας η τωρινή Έβερτον είναι σε θέση να σταματήσει τη «μηχανή του Conte». Οι “συνταξιούχοι” είναι μόλις μία μονάδα πίσω από τους ηγέτες, έτσι το κίνητρο να κερδίσουν θα είναι το μέγιστο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Τσέλσι με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *